KUTINA: PRIOPĆENJE KUTINSKOG HSLS-A , VEZANO UZ GRADSKO VIJEĆE I BRANITELJE

Tijekom večeri stiglo nam je i priopćenje kutinskog HSLS-a, odnosno molba za objavu, a vezano uz dio događaja na današnjoj  22. sjednici G.V.

PRIOPĆENJE HSLS-a KUTINA VEZANO UZ DAN BRANITELJA

Danas se održava 22. sjednica gradskog vijeća grada Kutine gdje se pod točkom 6. trebala održati rasprava i donijeti odluka za točku pod nazivom „prijedlog odluke o određivanju dana branitelja grada Kutine“. Točka dnevnog reda na početku sjednice glasovanjem je skinuta sa navedene sjednice iz više razloga.

HSLS želi upoznati javnost da gradonačelnik grada Kutine uopće nije upoznao gradske vijećnike, niti političke stranke o prijedlogu navedene odluke, kao niti o datumu i svim pojedinostima vezanim uz odluku određivanja dana branitelja grada Kutine, radi čega nismo mogli pravovremeno zatražiti mišljenje branitelja koji su ujedno i naši članovi i na taj način podržati odluku koja se donosi.

HSLS Kutina u potpunosti podržava sve braniteljske udruge grada Kutine i ne želi se miješati u njihov rad, kao niti u određivanje datuma vezanog za obilježavanje dana branitelja grada Kutine. Smatramo da se sve braniteljske udruge moraju međusobno dogovoriti o datumu koji će odabrati za obilježavanje dana branitelja grada Kutine, a mi ćemo ga onda kao takvog podržati i za njega glasovati.

Predsjednik kluba vijećnika HSLS-a:

Davor Kljakić, mag. ing. traff.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s