KUTINA: DOSTA TERORU LOKALNOG NOVINARA KOJI U SLUŽBI POLITIKE ZLORABI SVOJ POLOŽAJ I MEDIJE U VLASNIŠTVU SVIH GRAĐANA!!!!

Drskost, bahatost i neprofesionalnost gradskog web portala i glavnog režimskog novinara , je zaista prešla svaku granicu dobrog ukusa ! Gradski portal u vlasništvu svih građana Kutine, od lipnja 2013. godine služi vladajućoj koaliciji, točnije gradonačelniku kao mjesto svoje osobne promidžbe, i kao politički pamflet, a osoba zadužena da sve to provodi i to na doslovno bestijalan način je novinar koji je, plaćen novcem poreznih obveznika koje doslovno dijeli, vrijeđa, omalovažava i selektira objave! Urednik ovog portala osim što je pokazao krajnju osobnu, novinarsku neprofesionalnost, pregazio sve moguće kodekse bavljenja novinarstvom, sebi dopušta da bude glavni režimski cenzor , da na tiskovnim konferencijama izlijeva žuč i proziva kolege, iznosi svoje političke stavove i raspravlja se sa organizatorima tiskovnih konferencija!!! Sve to čini već dvije godine uz blagoslov aktualnog gradonačelnika, inače svog prijatelja i očito političkog istomišljenika!

Vrijeme je da se kaže DOSTA, samoprozvanom novinaru, koji je iskoristio dolazak njemu mile i drage lijeve političke opcije kako bi zloupotrebljavao svoj položaj i gradski portal, za političke potrebe aktualne vlasti! Doznajemo iz pouzdanih izvora kako ovaj i kolega nije želio objaviti službeni dopis , odnosno priopćenje oporbene stanke HSLS, a nakon niza intervencija, objavio ga je na ponižavajući način pod naslovom “bez komentara”. Drskost i bahatost urednika gradskog portala koji se sufinancira novcem svih građana i svih političkih opcija, kao uostalom i njegovi prihodi, budući radi za medij u vlasništvu jedinica lokalne samouprave i grada Kutine! Ovo nije prvi ovakav ispad čovjeka koji sramoti svoju profesiju, naime uskoro ćemo objaviti i niz konkretnih događaja koji svjedoče ponašanju političkog cenzora koji živi na jaslama građana Kutine , a radi za samo jednu političku opciju, usuđuje se javno agitirati za tu opciju, drsko se ponaša u javnosti, proziva imenom i prezimenom kolege, širi nervozu i svoju osobnu netrepeljivost prema određenim ljudima i za sve to biva plaćen novcem onih koje proziva , vrijeđa, osporava im njihov rad, omalovažava u svojim nestručnim i pristranim izvješćima i slično!

Zaista se više ne može i neće tolerirati ponašanje čovjeka koji umjesto da radi svoj posao, izigrava doslovno medijskog mogula i produženu ruku lokalne politike , čovjeka kojemu nitko ništa ne može, koji može činiti i raditi što želi, doslovno prozivati i terorizirati koga želi, te se baviti i novinarstvom i političkim marketingom i djelovanjem u isto vrijeme, a sve to PONOVO ISTIČEMO NA TROŠAK GRAĐANA KOJI GA PLAĆAJU!!!

Detalje donosimo uskoro, kao i priču o tome kako se koristi javno dobro i na koji način funkcionira gradski portal od lipnja 2013. godine, a što je sramota za jednu demokratsku sredinu i pokazatelj kako zaista nema ni morala , ni kazne za nekoga tko svoj položaj doslovno zlorabi kako bi se ponašao kao cenzor iz nekih drugih, davno prošlih vremena. takodjer ćemo objasniti i strukturu gradskim medija, te pravu istinu tko je odgovorna osoba, a to je predstavnik vlasnika, dakle predstavnik izvršne vlasti, dakle prvi čovjek Kutine, a što ga konačno prikazuje u pravom svjetlu, suučesnika medijskog linča, političke zloupotrebe javnih medija i nekontroliranog bijesa, mržnje, jednog čovjeka koji je svoj posao upotrijebio i godinama upotrebljava osim za osobnu korist i kako bi se razračunavao osobno s pojedincima, te promovirao svoje osobne stavove i krojio “pravdu” i iznosio svoja politička stajališta, krivotvorio istinu, pisao politički krojene članke i obmanjivao javnost zajedno sa svojim nalogodavcima iz izvršne vlasti!

NASTAVLJA SE UZ DETALJNO POJAŠNJENJE KAKO SE ZLOPORABE GRADSKI MEDIJI OD STRANE LOKALNOG NOVINARA!

Koliko je svima već dosta ponašanja i samovolje jednog lokalnog novinara, uskoro ćemo pokazati i službenim dopisom HND-u (hrvatskom novinarskom društvu), te javnosti, potpisanom od nekoliko kolega i niza javnih osoba u Kutini, gdje će se detaljno izvjesiti javnost o ponašanju te osobe, te tražiti da se istraži i sankcionira ovakvo ponašanje i sramoćenje struke! Svi navodi biti će potkrepljeni izjavama svjedoka, opisima situacija i ponašanjem dotičnog kolege koji je prešao svaku moguću mjeru u svom nedoličnom i drskom ponašanju!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s