KUTINA: SLUŽBENA VOZILA MINISTRICE MILANKE OPAČIĆ NEPROPISNO PARKIRANA BLOKIRALA ULAZAK STANARIMA U GARAŽE, DOK SU SVITA I KUTINSKI GRADONAČELNIK VESELO ISPIJALI KAVICE!!!

Današnja posjeta SDP-ove ministrice Socijalne skrbi Milanke Opačić Kutini, priredba je vezana uz početak kampanje, a nipošto redovita posjeta, ma što lokalni SDP-ovci pričali i “lamrdali” .. Baš nas zanima zna li Milanka na koji način njeni stranački kolege u Kutini dijele stanovništvo, izazivaju podjele i nerede, te podržavaju govor mržnje i uvredljive web stranice svojih simpatizera i političkih novinara?? No posjeta je ostala u sjeni silne bahatosti Milankine pratnje i očito nepoštivanje Zakona i pravila, koja za gospodu-drugove iz vladajuće opcije očito ne vrijede.

Službena vozila ministarstva parkirala su se na gradskom trgu na parkirna mjesta označena i rezervirana za stanare stambene zgrade unatoč tome što je parkiralište bilo gotovo prazno!!! Uz to zapriječili su stanarima ulaz u podzemnu garažu zgrade! Dio stanara upozorilo je pratnju na nepropisno parkiranje, no oni su odbili skloniti vozila!!! U to vrijeme cijela svita zajedno s predstavnicima kutinske izvršne vlasti koja predstavlja samo sebe i nikoga više, mirno je pijuckala kavu u kafiću na trgu, ne mareći za ovakvo drsko kršenje zakona i pravila i reda!!!

Ova vlada i svi koju ju čine zaslužila je izgubiti izbore samo zbog svog bahatog i gnjusnog ponašanja pred samim svojim biračima. U Kutini su pokazali svu svoju nebrigu, bahatost i nemar! Gradonačelniku Kutine Rudiću to nimalo nije smetalo da se cereka i smješka , panično očekujući ostanak na vlasti političke opcije kojoj i sam pripada, jer zna kako mu se šanse za nastavak “upravljanja” gradom nakon 2017, sve više tope!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s