PARLAMENTARNI IZBORI 2015: ŽELJKO LENART(HSS), JEDINI KUTINČANIN KOJEGA ĆEMO SIGURNO VIDJETI U SABORSKIM KLUPAMA!!!

PARLAMENTARNI IZBORI 2015 (PROMOTIVNI BLOK)

Na listi domoljubne koalicije za saborske zastupnike u sljedećem sazivu Hrvatskog sabora, nalazi se i Željko Lenart (HSS), jedini kutinčanin kojega ćemo zasigurno imati u novom sazivu Sabora!

On će mijenjati u mandatu župana Kožića, koji se nalazi na 4 mjestu liste, dok mu ne istekne mandat župana. Prema sadašnjim anketama i stanju na terenu upravo će Lenart biti jedini zastupnik iz Moslavine. Ovaj dugogodišnji član HSS-a, gradski vijećnik obavljao je niz političkih dužnosti tijekom proteklih godina, bio je pročelnik za poljoprivredu i šumarstvo Sisačko-moslavačke županije, državni tajnik u ministarstvu turizma, a sada obnaša funkciju direktora turističke zajednice Smž. No ono što je itekako važno kazati je kako Željko Lenart dugogodišnji poljoprivredni proizvođač, koji radi na svom imanju, gdje se bavi proizvodnjom povrća i ratarskih kultura na 30ha površine!  Lenart je diplomirao agronomiju na agronomskom fakultetu u Zagrebu i poznaje i teoriju i praksu poljoprivredne proizvodnje. Svoje proizvode redovito plasira i na gradskoj tržnici u Kutini!

Važno je također napomenuti kako Kutina već dugi niz godina nije imala svog saborskog zastupnika, a Lenart će u sljedećem sazivu Hrvatskog sabora biti i jedini izravni predstavnik poljoprivrednih proizvođača, te će zastupati sve naše poljoprivrednike i njihove stavove! Preferencijalnim glasom na listi tako možete dodatno glasovati ovog puta i za kutinčanina koji sigurno ulazi u saborske klupe, nakon toliko godina!

Željko Lenart jedan je od aktivnijih članova HSS-a, vodi gradsku organizaciju, a cijenjen je i među kolegema u stranci i među koalicijskim partnerima. U kutinskom gradskom vijeću Lenart zajedno s kolegama iz koalicije HDZ-HSLS , kojoj pripada kao član HSS-a, vodi konstruktivne rasprave i zamjećen je kao vijećnik “bez dlake na jeziku” koji se oštro i argumentirano suprostavio samovolji SDP-ove vlasti i gradonačelniku A.Rudiću, te ukazivao na nepravilnosti u vođenju Kutine. Uvijek ga je zanimalo i zalagao se za selo, probleme sela i poljoprivrednika, te nikada nije bježao od posla na njivi.

Uspješan je poljoprivredni proizvođač, kojega kada ne obnaša poslove direktora TZ SMŽ, ili nije na sjednici G.V., možemo vidjeti i na gradskoj tržnici gdje prodaje i dostavlja svoje proizvode, na traktoru, te ostalim poljoprivrednim strojevima! Često voli kazati, kako za razliku od mnogih koji danas sjede u raznim tijelima državne i lokalne uprave iz osobnog iskustva zna kako diše hrvatski seljak, te kako je raditi na zemlji i živjeti od zemlje!

Domoljubna koalicija s kojom HSS i ovaj puta izlazi na izbore, prirodna je koalicija stranke koja kao ideološku okosnicu ima tradiciju hrvatskog naroda, demokršćanski je profilirana, a vodi ju krilatica Vjera u Boga i seljačka sloga! Lenart nikada nije b mijenjao stranku, niti svoja uvjerenja, a u HSS-u je bio i u vrijeme dok su bili dio vlasti i u oporbi, dosljedan je u svojim političkim i osobnim stavovima, što se za mnoge političare danas, na žalost ne može kazati. Na raznim listama na ovim izborima nalaze se i pojedinci koji su u nekoliko navrata mijenjali političke stranke  i strane, pa čak i ideologiju, ne bi li se dokopali položaja. Lenart je svih ovih godina vjeran HSS-u, hrvatskom seljaku i radniku, te svojim korijenima!

Kao budući saborski zastupnik, Željko Lenart će nastaviti svoju političku borbu za poboljšanje života seljaka i jačanje domaće poljoprivrede. Šansa koja se otvara da Kutina konačno, nakon dugog niza godina ima zaista svog čovjeka u saboru i svog zastupnika, kojega svaki Moslavac poznaje, s kojim je lako komunicirati i doći u kontakt, te koji poznaje sve nedaće i probleme s kojima se susreću oni koji žive i rade u poljoprivredi, je nešto što moramo svi skupa iskoristiti.

Željko Lenart poziva ujedno sve naše sugrađane da iskoriste novu mogućnost  preferencijalnog glasovanja i kod zaokruživanja Domoljubne liste, zaokruže na njoj i  ime Željko Lenart, odnosno broj 13.

U cijelom kolopletu kandidata s našeg šireg područja od kojih su neki još jučer prešli u druge političke opcije i izdali svoje stranke samo da bi se našli na listama, Željko Lenart je jedini sigurni kandidat iz Kutine za ulazak u Hrvatski sabor i stoga traži podršku svojih Kutinčana i Moslavaca!

3 thoughts on “PARLAMENTARNI IZBORI 2015: ŽELJKO LENART(HSS), JEDINI KUTINČANIN KOJEGA ĆEMO SIGURNO VIDJETI U SABORSKIM KLUPAMA!!!

  1. Vidim da ga hvalite na sva usta-ne volim ni lijeve ni desne,no ako moram birati prije bih glasovao za Lenarta nego za npr.Rudića,jer ovi crveni čega se god prime sve unište…

  2. Osobno mi je drago za g. Lenarta ali imamo na istoj listi domoljubne koalicije još jednog kandidata iz Moslavine doktoricu Mariju Starčević iz Popovače članicu HSLS-a, tako da nije g. Lenart jedini “Moslavčan”. Mislim da bilo pošteno da se i ona spomene već ako ste neovisni.
    pozdrav

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s