KUTINA: POJAČAN PROMET U GRADU I OKOLICI UOČI DANA SVIH SVETIH!

Uoči dana Svih svetih pojačan je promet na svim prometnicama koje prolaze kroz Kutinu, te u samom gradu. Promet je izrazitog intenziteta na državnoj cesti u smjeru Popovače, te u smjeru Garešnice. Tijekom blagdana na snazi će u samom gradu, odnosno ulicama kojima se pristupa groblju biti i posebna regulacija prometa. Apeliramo na vozače na svim prometnicama da voze opreznije, jer će većih gužvi biti i na mjesnim grobljima tijekom sutrašnjeg dana i na sam dan Svih svetih!

Građane Kutine, odnosno užeg središta  grada, pozivamo da pješice zbog lakšeg pristupa posjete gradsko groblje, jer će parkirnih mjesta biti nedovoljno, a promet usporen i otežan. Za sam Dan Svih svetih očekuje se i mirno i lijepo vrijeme, pa bi gužve mogle biti i veće!

O posebnoj regulaciji prometa na blagdan Svih Svetih obavještava i gradska tvrtka Komunalni servisi:

O B A V I J E S T

o regulaciji prometa

Komunalni servisi Kutina d.o.o. obavještavaju građanstvo da će se povodom blagdana Svih Svetih organizirati poseban način prometovanja na prometnicama uz Gradsko groblje u Kutini.

Dana 31. listopada i 01. studenog 2015. godine u vremenu od 07,00 do 22,00 sata uspostavit će se privremena regulacija prometa u jednom smjeru u Cvjetnoj ulici, te na dijelu Crkvene ulice od raskrižja sa Cvjetnom ulicom do raskrižja sa Ulicom Kralja Zvonimira u Kutini.

Promet će se regulirati prometnim znakovima i od strane policijskih službenika Prometne postaje Kutine.

Komunalni servisi Kutina d.o.o.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s