KUTINA-EKSKLUZIVNO: EKO MOSLAVINA IZGUBILA PRVI RADNI SPOR, DIREKTORA SOKOLA, NITKO NE POZIVA NA ODGOVORNOST!!??

 

 

Tvrtka Eko Moslavina d.o.o. izgubila je prvi radni spor.

Presuda je izrečena u korist radnika D.O. kojeg presudom direktor Eko Moslavine mora vratit nazad na mjesto poslovođe proizvodnje , ukoliko se tvrtka namjerno neće žaliti na presudu kako bi se sve vremenski produljilo, no napominjemo da će time i financijska šteta za tvrtku biti veća.
Ovo  je prvi  dobiveni radni spor, od ukupno pet radnih sporova , koje je direktor tvrtke Eko Moslavina d.o.o. prouzročio svojim lošim odlukama i pitamo se tko će odgovarati za štetu nanesenu Društvu?!
Hoće li Skupština Društva i sada šutjeti kao i u slučaju nedavno potvrđene optužnice protiv direktora te tvrtke za kazneno djelo iz članka 133. stav.1. Kaznenog zakona?
Hoće li i  vladajući, mediji, skupština društva ali i oporba i dalje šutjeti i gledati mirno kako se svjesno uništava ova tvrtka?
U vrijeme objave traje sjednica gradskoga vijeća Kutine, gdje je koje li koincidencije vijećnik Antolović, pitao gradonačelnika što bi se dogodilo u ovakvom slučaju, odnosno čija bi bila odgovornost za načinjenu štetu, ali gradonačelnik je kazao kako nema odgovora na hipotetička pitanja, u ovom trenutku ima i dokaz, pa neka odgovori, hoće li i dalje štititi štetne postupke svog gospodarskog stratega Slavka Sokola!
Cijela presuda javno je dostupna na e-oglasna;
M.C.

One thought on “KUTINA-EKSKLUZIVNO: EKO MOSLAVINA IZGUBILA PRVI RADNI SPOR, DIREKTORA SOKOLA, NITKO NE POZIVA NA ODGOVORNOST!!??

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s