HRVATSKA: NERVOZA U SDP-U SVE VEĆA, MILANOVIĆ GUBI TLO POD NOGAMA!!??

 

 

Nervoza kod Zorana Milanovića i njegovog dijela SDP-a, na vrhuncu je kako se približava ponedjeljak i novi pokušaj konstituiranja novog saziva sabora. posljednjih dana Milanović je pokazao pravo lice komunisitčke i nedemokratske vladavine kakvu je priželjkivao još jedan mandat, zajedno sa svojim istomišljenicima, od prijetnji sabotažama zasjedanja sabora, raznim političkim diverzijama, do nepriznavanja poraza kako svog tako i svoje “politike”. Izjave Gordana Marasa, pune uvreda i gluposti, postavljanje svijeća i uvredljivih papirića pored MOST-ovog stožera, jaukanje i cvilež, poražene anti-hrvatske SDP-ove politike obilježje je ponašanja SDP-a i Milanovića nakon imenovanja mandatara Oreškovića!

Biti će zanimljivo vidjeti ukoliko se konstituira novi saziv sabora i nova Vlada , kako će proći Milanović i njegovi puleni, iza kojih se iz dana u dan pojavljuju novi tragovi sumnji u vođenje “transparentne” politike. Biti će zanimljivo i vidjeti kako će se ponašati “mali Milanović”, kutinski gradonačelnik Rudić (SDP), koji je svojim ponašanjem i planom zapošljavanja ne desetaka, već stotina svojih pristaša u javnom sektoru, već napravio golemu štetu Kutini, ali stekao po priličan broj neprijatelja ne samo onih političkih, već i među građanima Kutine, koje doslovno terorizira svojim obmanama i neistinama , a koje prezentira gradskim novcem kroz svoj magazin Kutina naš grad i putem svog osobnog novinara N.B.-a i gradskih medija.

Među dojučerašnjim vladajućima na državnoj razini sve je više i onih koji se usuđuju javno progovoriti protiv “velikog šefa”, a poneki SDP-.ovi ministri i javno hvale Tihomira Oreškovića! Zanimljiva zima i proljeće zasigurno očekuju Hrvatsku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s