KUTINA: “KUTINA -NAŠ GRAD”, KAKO AKTUALNI GRADONAČELNIK KUTINE O TROŠAK GRADA VRŠI OSOBNU PROPAGANDU I FINANCIRA SVOJE STRANAČKE SURADNIKE!

 

 

Kako Vam svima laže i obmanjuje vas kutinski gradonačelnik Andrija Rudić, vašim vlastitim novcem, ruga vam se i pokazuje “srednji prst”? Sada čemo konačno rasčlaniti u detalje prevaru koju je o trošak vas građana i čitatelja napravio aktualni gradonačelnik Kutine Andrija Rudić (SDP) osobno!!!!.

  1. Andrija Rudić uzeo je osobnom odlukom, koristeći svoj politički položaj gradonačelnika i predstavnika izvršne vlasti, bez kozultacija s bilo kim (OSOBNOM ODLUKOM), najmanje 40 tisuća proračunskih kuna, dakle novca poreznih obveznika, tvrtki i obrtnika, kako bi tiskao svoj promotivni list u kojemu pokušava utjecati na javno mijenje sebi u korist!

2. List je sastavio tako  da je dio novca , nama nepoznat ,usmjerio prema Barbari Mrkić (SDP), članici stranke i supruzi aktualnog člana predsjedništva gradskoga SDP-a, Sulejmana Mrkića , koju je imenovao za urednicu tog pamfleta (Kutina naš grad)!  Magazin se ne tiska u Kutini već Zagrebu, pod potpuno nejasnim okolnostima i potpuno netransparentno!

U Ugovoru s izdavačkom kućom  , nigdje nije navedena specifikacija, niti troškovnik, honorara Barbari Mrkić, cijena tiskanja, cijena materijala, honorari autorima tekstova, koji nisu navedeni!!!

U Impressumu, se nalazi samo ime Barbare Mrkić, niti jednog novinara ni autora, magazin nije uveden u službeni registar javnih glasila!!!! Na FB stranici magazina Kutina naš grad isključivo se nalaze “dijeljenja” slika i tekstova službene gradske stranice Kutina.hr, a autori tih tekstova su dakle službeni novinari koji uređuju Kutina.hr, dakle , urednik i novinar Nikola Blažeković, te novinarka Gordana Pelin!!!

Nigdje nema podataka koliku naknadu za rad na Rudićevu političkom pamfeltu dobijaju novinari čiji tekstovi i slike zaista i jesu objavljeni u Kutina naš grad???

Od nekoliko reklama i promidžbenih poruka objavljenih do sada u četiri broja političkog gradonačelnikovog magazina tiskanog po NJEGOVOJ OSOBNOJ ODLUCI GRADSKIM NOVCEM, sve koje nisu od vanjskih pokrovitelja su one , gradskih ustanova pod kontrolom SDP-a, dakle Eko Moslavine, Komunalnih servisa, te Sportskog centra, ostale su tvrtki koje imaju veze s SDP-om, “Bacchus”, kafić u vlasništvu Sulejmana Mrkića, člana predsjedništva kutinskog SDP-a i supruga “urednice” Kutina naš grad Barbare Mrkić (neslužbeno sastajalište Rudiću sklonog dijela koruptivno nepotističkog dijela SDP-a, Rudić , Vlajsović-Vukelić, Mišljen ,Kurečić i drugi !!!

Kutina naš grad, je magazin isključivo političkog karaktera kojim upravlja , odlučuje o sadržaju i tiska ga na vlastitu inicijativu Andrija Rudić, gradonačelnik Kutine iz redova SDP-a, a u čijoj distribuciji, “uređivanju”, te kreiranju sudjeluje uzak krug Rudićevih suradnika i stranačkih i ideoloških istomišljenika poput gore navedenih. Ovaj magazin nema nikakve veze s glasilom građana Kutine, ni po sadržaju, ni po načinu na koji je stvoren magazin, ni po osobama koje sudjeluju u njegovom kreiranju, radi se o medijskoj podvali i političkom pritisku na javnost plaćenom gradskim novcem od strane samo jednog čovjeka , Andrije Rudića i samo jedne stranke ,SDP!

Uvodnik u tom magazinu piše i autor je istog Andrija Rudić, SDP-ov gradonačelnik Kutine” Časopis se dijeli preko kolportera trgovačkih centara i preko članova i simpatizera SDP-a, “uredništvo” se sastaje u kafiću stranačkog SDP-ova člana, te nitko osim užeg kruga Rudićevih ljudi i direktora komunalnog poduzeća Eko Moslavina, te poslušnih SDP-ovaca, ne može znati kada se priprema tiska i dijeli magazin!

Ostale političke stranke i građani u Kutini nemaju jednako pravo i mogućnost oglašavati se u Rudićevu magazinu, mada je plaćen novcem poreznih obveznika na njegovom odlukom!  Magazin iznosi masu neistina , sastoji se od demagoških tekstova, podaci se vade iz konteksta, opstruira se bilo kakav vanjski utjecaj, ili mogućnost objave bilo čega što ne odgovara Andriji Rudiću!

Ključna osoba za oblikovanje sadržaja stranačkog , političkog i osobnog Rudićeva magazina koji plaća novcem građana Kutine, osim Andrije Rudića su njegovi bliski suradnici, novinar , zaposlenik lokalnog radija i Moslavačkog lista, te od strane Andrije Rudića imenovani “urednik” gradskog portala, N.B., te direktori gradskih poduzeća koje je ondje politički postavio Andrija Rudića, Manuela Vukelić, te Slavko Sokol, a tehničku podršku ovom podmuklom i ne demokratskom načinu samopromocije daju, uz gradske političke uhljebe poput SDP-ovih M. Mišljena još i S.Mrkić, B. Mrkić, M.Kurečić i ostali! Sve redom članovi SDP-a Kutina!

Još jednom pozivamo institucije pravne države da počnu vršiti izvide i nadzor nad radom aktualnog gradonačelnika Kutine Andrije Rudića, te izvršne vlasti pod njegovom kontrolom, te rada pojedinaca iz stranaka SDP i HNS, da se provjere političke, prijateljske i rodbinske veze kod zapošljavanja u gradskim tvrtkama Eko Moslavina, Komunalni servisi, gradskoj upravi, dječjem vrtiću i drugim mjestima. Da se provjeri način tiskanja , odluke i imenovanja urednice vezano uz časopis Kutina naš grad, da se javno objave odluke, troškovnik, imena autora tekstova , te fotografija u časopisu Kutina naš grad, kao i uplate  i vlasnici tvrtki koje su objavile reklame materijale, ali i političku pripadnost odgovornih osoba i autora tekstova unutar časopisa Kutina naš grad, kao i način troškovnik i osobe zadužene za distribuciju!

Što radi SDP-ova “urednica” magazina Barbara Mrkić, ako se na FB izdanju magazina samo “šeraju” odnosno dijele gotovi tekstovi i poveznice sa službene gradske režimske stranice http://www.kutina.hr, ili stranica Eko Moslavine, Komulanih sevisa i službene FB stranice gradonačelnika Andrije Rudića? Većina tih tekstova su napisani od jednog , te istog čovjeka, Rudićeva osobnog promotora i novinara, debelo za to plaćenog iz više izvora N.B.-a????

Građanima Kutine ponovo skrećemo pozornost na činjenicu kako aktualni gradonačelnik Kutine zlorabi svoj položaj i političku moć, koristi društveni novac, proračunska sredstva, kako bi na trošak građana provodio svoju osobnu promociju uz pomoć članova SDP-a i svojih osobnih prijatelja i suradnika krajnje nedemokratskim metodama i i na štetu građana Kutine!

Pitanje za kutinsku oprobu; DO KADA ĆETE “ČKOMITI”, O TOME, MADA VAM JE SVE OVO SUPER POZNATO?????? ( trebaju li građani umjesto vas razriješiti ovaj i druge slučajeve nedopustivog ponašanja Andrije Rudića i SDP-HNS koalicije u Kutini?)

 

One thought on “KUTINA: “KUTINA -NAŠ GRAD”, KAKO AKTUALNI GRADONAČELNIK KUTINE O TROŠAK GRADA VRŠI OSOBNU PROPAGANDU I FINANCIRA SVOJE STRANAČKE SURADNIKE!

  1. Rudiću,Rudiću,još samo ti osta crveni u ovom malom devastiranom gradiću,no ni crveni te mogah nazvati jer te tvoji ne htjedoše za predsjednika stranke-toliko proziran i lažan kiseli osmjeh tvoj je,da jedva čekamo da izletiš iz te fotelje koju nisi nikada i nikako zaslužio,već obmanama,lažima,prijevarama,kakav i sam jesi….sada kada gubiš tlo pod nogama,nadamo se da će i državne institucije s novim gazdom imati više jaja i mogućnosti pročešljati sve što si protupravno i protuzakonito napravio u ove tri godine,kao što se i nadamo da ćeš za sve to odgovarati .Ti se samo smješkaj,vratiti ćeš se uskoro među nas građane,koje si obezvrijedio .kao i naš grad.Zato uživaj dok još možeš,jer kako stvari stoje nećeš još dugo!!!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s