KUTINA: UHLJEBI SDP-A NA ČELU S M. MIŠLJENOM(SDP), PROPAGIRAJU BOŽIĆ U EKO MOSLAVINI NA FB STRANICAMA TVRTKE!?

SLIKE PREUZETE SA SLUŽEBNE FB STRANICE EKO MOSLAVINE!!!!

 

Slavko Sokol, Andrija Rudić i njihovi politički uhljebi i dalje manipuliraju kutinskom javnošću , pretvarajući se da trošak svojih političkih zapošljavanja ima smisla. Na službenim FB stranicama ove gradske firme koja služi aktualnom SDP-ovu gradskom čelniku i njegovu političkom direktoru kao rasadanik za zapošljavanje partijskih kadrova i budućih birača, ne libe se naslikavanja i provociranja birača, pa koriste čak i Božić, blagdan koji većina vladajućih , niti priznaje , niti slavi, kako bi se prikazali u svjetlu velikih dobričina i obmanjivali javnost, no ljudi koji se naslikavaju i propagiraju nešto u što ne vjeruju uglavnom su politički , stranački uhljebi na čelu sa sramotnim  SDP-ovim uhljebom i vijećnikom Miodragom Mišljenom:

 

 

 

U zadnje vrijeme direktor Eko Moslavine se uistinu trudi prikazati kako u tvrtci vlada dobra atmosfera i međuljudski odnosi .

Ovih dana je na fb profilu te tvrtke osvanula slika kako radnici Eko Moslavine nasmiješeni kite bor na odlagalištu !?
No kada malo bolje pogledamo sliku možemo zaključiti da se radi većinom o radnicima koji su zaposleni u zadnjih godinu dana: od sina HDZ predsjednice VMO Mišinka, zatim brat snahe HDZ-ovog načelnika Velike Ludine, sin od predsjednika Roma , Miodrag Mišljen po struci SSS automatičar kojem tvrtka plaća školovanje u Libertasu , bivša referentica koja je vrtoglavo poslovno napredovala itd…
Sasvim je razumljivo zašto su tako nasmiješeni, kako ne bi i bili kada su skoro svi nedavno dobili posao po političkom ključu ili unapređenje zahvaljujući od nedavno pod optužnicom za kazneno djelo zlostavljanja na radu direktoru Eko Moslavine d.o.o..
Podsjetimo, u zadnjih godinu dana po političkom ključu u Eko Moslavini je zaposleno 16 osoba iako u poslovanju tvrtke nije ništa promijenjeno , no to zapravo i nije ništa novo jer se to događa učestalo po svim gradskim poduzećima i ustanovama.
M.C.

2 thoughts on “KUTINA: UHLJEBI SDP-A NA ČELU S M. MIŠLJENOM(SDP), PROPAGIRAJU BOŽIĆ U EKO MOSLAVINI NA FB STRANICAMA TVRTKE!?

  1. sve je to istina oko zapošljavanja.rudić laže i zapošljava sve svoje SDP-ovce i njihovu rodbinu.ja znam par njih i na koja radna mjesta su stavljeni.izići če to kad tad na vidjelo!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s