KUTINA: SVIDJELO SE TO NEKOME , ILI NE, NEĆEMO PRESTATI IZNOSITI ISTINU O MRŽNJI I KRIMINALU BIVŠE KUTINSKE GRADSKE LIJEVE KOALICIJSKE VLASTI!!!!!!

 

ZAŠTO NEĆEMO I NEMOŽEMO ŠUTJETI O ZLODJELIMA BIVŠE SDP-OVE KRIMINALNE VLASTI U KUTINI? NEĆEMO , JER SAVJEST NAM NALAŽE DA SE ISTINA MORA ČUTI DOK GOD SE NE POJAVE I KONKRETNI REZULTATI!!!!

Simpatizeri kutinskog sdp-a, su tijekom vladavine koalicije predvođene tom strankom podizali tri prsta pored spomenika na Humci i veličali Jugoslaviju i zlčinca Tita!  Tijekom stolovanja bivšeg direktora Eko Moslavine otkriveno je kako su pune tri godine lažirana financijska izviješća i takva prezentirana javnosti! U tom poduzeću zaposleni su političkim pogodovanjem uhljebi od kojih je najpoznatiji bivši vijećnik sdp-a, te njegov kolega sadašnji vijećnik te stranke!

Obojca su svojim imenima podržavali i podržavaju i dalje lažne stranice i Fb profile koji šire mržnju, izravno veličaju Jugoslaviju, Josipa Broza Tita i omalovažavaju građane, branitelje, te Hrvatsku državu!

U redovima SDP-a i njegovih simpatizera i suradnika, nalaze se  na viskim pozicijama osobe koje su  porezni dužnici, osobe optužene za šverc i uhićivane, navijači srbijanskog nogometnog kluba Crvena Zvezda i simpatizeri beogradske navijačke skupine “Delije”, na važnim mjestima bile supostavljene osobe s kriminalnom prošlošću, među njima i jedna pravovmoćno osuđena za gospodarski kriminal!

Tijekom mandata sdp-ove koalicije čiji je sastavni dio bila i takozvana “nezavisna Kutina”, u pravoslavnoj crkvi pored Kuitne bila je izvješena ogromna zastava Republike Srbije, bivši gradonačelnik odbio je pomoći u izgradnji spomenika civilnim i vojnim žrtvama komunističkih zločinaca i partizana, nazvavši žrtve “ustašama”, isti taj gradonačelnik zlorabio je svoj položaj i proračunska sredstva sam sebi novcem poreznih obveznika plaćajući tvrtku za “uluge strateškog komuniciranja”, tiskajući novine, plaćajući novinara moslavačkog lista i svog osobnog prijatelja , danas vlasnika Fb stranice koju je preoteo građanima Kutine…

Tijekom sdp-ova režima u Kutini, pojavilo se niz afera, njihova ravnateljica POU Kutina optužena je i osuđena zbog prijevare na teret grada, a na njenom mjestu je danas  sdp-ovka, koja je također sudjelovala u javnim klevetanjima i progonima građana putem društvenih mreža !

Bivša direktorica gradskog javnog poduzeća iz redova sdp-a, danas gotovo da uopće ne dolazi na posao i prima plaću, istovremeno radeći u svojoj privatnoj tvrtki koja se bavi internetskom prodajom obuće, odjeće i parfema i to radi javno na očigled svih građana Kutine, dok prima plaću iz džepova građana Kutine!

Tijekom mandata sdp-ove koalicije, nepotizam je dosegao vrhunac, u Eko Moslavini nastale su milijunske štete, loše je vođena tvrtka KSK, zapošljavalo se po političkom ključu i partijskim dekretima u javnim ustanovama, u jednoj kutinskoj osnovnoj školi puštao progma na srbijanskom jeziku, izazivalo se podjele među građanima, pokušavalo stvoriti međunacionalne sukobe, radikalizirati stanje u društvu!!!!

Mnogi domoljubi,javne osobe, pa i obični građani proganjani su putem društvenih mreža, samo jer su bili domoljubi, uznemiravalo se građane putem telefona, a u tome je sudjelovao isti onaj novinar lokalnog gradskog medija koji i danas neometano gradi političku medijsku platformu za povratak na vlast radikalne ljevice koja je doslovno od Kutine učinila grad u kojemu nije bilo ugodno živjeti ukoliko niste ideolog biše Jugoslavije i zadrti jugofil!

Iz tih i mnogih drugih razloga nećemo šutjeti, i neprekidno ćemo ukazivati na nevjerojatne kriminalne radnje, širenje mržnje i netrepeljivost koju su generirali članovi i simpatizeri bivše koalicijske vlasti i na isti način djeluju i danas, ujedno bez zakonskih sankcija za milijunske štete počinjene javnim ustanovama , tvrtkama, gradu i građanima Kutine!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s