KUTINA: ZAVRŠENA AKCIJA “ZELENA ČISTKA”, U AKCIJI UZ GRAĐANE I KUTINSKI GRADONAČELNIK, ČLANOVI GRADSKE UPRAVE I JAVNIH TVRTKI!

izvor : foto Fb gradonačelnik Kutine u akciji “Zelena čistka”
Danas je održana akcija “Zelena Čista” jedan dan za čist okoliš! U ovoj akciji osim građana i volontera sudjelovali su i članovi gradske uprave skupa s gradonačelnikom Zlatkom Babićem.  Problemi s divljim deponijama i smećem u prirodi u odnosu na neka prethodna vremena značajno je smanjen, no iz više razloga , a jedan od njih je i pojačano recikliranje raznih materijala , cijene metala, ali i otkup plastične ambalaže. No ipak nesavjesnih građana ima koji jednostavno otpad bacaju ondje gdje mu nije mjesto.
Ove godine u akciji su sudjelovali mjesni odbori Repušnica, Zbjegovača, Radićeva ulica, Ilova, Banova Jaruga, Hrvatske šume, Hrvatske vode, te javna tvrtka Eko Moslavina.
Povodom akcije građanima je zhvalio i na svojoj službenoj stranici Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine, na sudjelovanju u Zelenoj čistki, ali i povećnoj svijesti o potrebi održavanja okoliša čistim i zdravim!

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s