KUTINA/ PISMA ČITATELJA: DANAS JE UMRLA I ZADNJA ŽELJA ZA POVRATKOM U KUTINU!

 

 

PISMO ČITATELJICE O DOGAĐAJU S KAKVIMA SE NA ŽALOST NERIJETKO SUSREĆU NAŠI SUGRAĐANI, POSEBICE ONI STARIJI I NEMOĆNI , A VEZANO UZ KOMUNIKACIJU S TVRTKAMA, PRUŽATELJIMA JAVNIH USLUGA, KOJE SVI PLAĆAMO, UJEDNO SU I UPOZORENJE, ONIMA KOJI SU ZAPOSLENI U JAVNOM SEKTORU, DA KONAČNO SHVATE KAKO SU OVDJE DA BUDU NA USLUZI GRAĐANIMA, A NE DA SU BOGOM DANI!
U Kutini ,mom rodnom gradu živi moja mama koja ima 80 god i prošla bolest raka dojke. Nažalost živi sama,ali Bog joj je dao da je pokretna i još može sama. Ali najteže joj je hodati,i zbog starosti i zbog bolesti.

Jučer joj je procurio ventil na kotliću ,kada joj je susjed htio zatvoriti vodu,vidio je da je ventil strgan. Nazvala je Moslavina vodu,i ekipa je došla sinoć oko 7,da bi joj rekli da oni nemaju materijala da to naprave i da će joj zatvoriti vodu,na što je ona rekla da joj voda treba. Ja sam jutros iz Njemačke nazvala i sve objasnila tehničkoj službi, tražili su sve njene podatke koje sam uredno dala.

Nakon toga su je nazvali i rekli joj da mora doći potpisati nalog,na što ih je ona zamolila da neka donesu da će im ona potpisati kada dođu,na što su rekli da to ne ide tako i neka dođe. Nato sam ja nazvala opet i sada mi se javio sef,isto sam ga zamolila,na što se on počeo derati da nisu oni socijalna sluzba. Ja sam ga zamolila da se ne dere,sto mi je odgovorio da on tako priča. Nato sam nazvala komercijalu,jer mi je dotični sef rekao da oni to ne daju.

Javila mi se gospoda, i njoj sam isto sve objasnila,nato je ona bahato i bezobrazno vikala da šta bi oni kada bi nosili svim 20tis korisnika,da kome je ostavila kuću neka se i brine za nju i da ona ima staru mamu koju u subotu mora voziti u trgovinu, zamislite usporedbe.

Voljela bih vidjeti te reference od dotične gospođe i gospodina sefa koje su imali pri zapošljavanju da su baš njih odabrali. Vjerujte da takvi rade kod privatnika trčeći bi nosili nalog sami,a ovako se mogu ponašati samo oni koji imaju zaledinu. Samo mi nije jasno dali je taj nalog vrijednosni papir,pa ga se boje dati da ga nebi netko unovčio.

E zbog takvih smo morali otići. SRAMOTA!

V. Šimulija

One thought on “KUTINA/ PISMA ČITATELJA: DANAS JE UMRLA I ZADNJA ŽELJA ZA POVRATKOM U KUTINU!

  1. Baš bi se trebalo bar privremeno vratiti pa takve bahate malo srediti da se tako vise nikad ne ponovi.Treba im otvoreno reci,ili neka služe narodu ili neka se udalje iz uprave.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s