KUTINA: TISKOVNA KONFERENCIJA UOČI FESTIVALA GLJIVA I LJEKOVITOG BILJA “FUNGI FEST” !

 

Danas je održana tiskovna konferencija povodom nadolazeće manifestacije “”FungiFest”, u organizaciji TZ Grada Kutine. Ova manifestacija posvećena je gljivama i ljekovitom bilju, te predstavlja jedan od događaja koji ima veliki potencijal! Festival gljiva i ljekovitog bilja održati će se 29 rujna u subotu s početkom u 9 sati u Parku prirode Lonjsko polje kod prijamnog centra Repušnica, ove godine po treći puta zaredom!

Uz izlagače na štandovima , na kojima će posjetitelji moći uživati u razgledavanju stotina vrsta gljiva i ljekovitih biljaka, ove će godine biti upriličena i stručna predavanja, kuhanje i podjelu gulaša od gljiva, predstavljanje vinara, prezentaciju pasa tragača za tartufima, gastromsku ponudu, umjetničke programe tijekom cijelog dana!

“Tiskovnoj konferenciji uz direktoricu TZGK Ivanu Grdić i gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića, nazočili su i Matija Josipović, predsjednik Centra za istraživanje gljiva „Russula“ Novska, te Edvard Bogović, voditelj službe za promidžbu i sustav posjećivanja PP Lonjsko polje.” prenosi službeni gradski portal kutina.hr

Osim bogatog programa ovogodišnjeg festivala gljiva i ljekovitog bilja, organizatori će upotpuniti program i vožnjom kanuima, pješačkim i biciklističkim obliascima Lonjskog polja, te nizom popratnh sadržaja. Direktorica TZG Kutina Ivana Grdić napominje kako će se potiče i dolazak posjetitelja biciklima na festival, pa je organizirana i kolektivna biciklijada do mjesta održavanja manifestacije, a polazak je ispred instalacije Bicikl pored Trga Franje Tuđmana u Kutini u 11 sati!

Više o manifestaciji an kutina.hr, ili na službenim fb stranicama TZG Kutina

https://www.facebook.com/turistickazajednica.gradakutine/

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s