HRVATSKA: OSUDE NAPADA HRANOM NA MILORADA PUPOVCA DOMAĆIH POLITIČARA ODRAZ SU NJIHOVOG STRAHA OD NARODA KOJI SUSTAVNO UNIŠTAVAJU I PLJAČKAJU VEĆ 20 GODINA!!!!!!

 

 

Nasilja je na našem tlu bilo zaista previše u Domovinskom ratu nametnutom od jugofašističkih velikosrpskih snaga. Zločinci u ratu imaju svoja imena. Nasilju se protivimo. Napad  na saborskog zastupnika SDSS-a Milorada Pupovca digao je javnost na noge tvrde mediji, a danas gledamo i na središnjim informativnim emisijama najjačih medija u zemlji kako su politički krugovi jedinstveni u osudi napada na Pupovca i njegovog saborskog kolegu!

Doduše Živi Zid se u Devniku Nove tv o ovom događaju izjasnio na jedan malo drugačiji način, vjerujući kako napad hranom ( Pupovac i kolega su gađani na tržnici Dolac u centru Zagreba nekom hranom), nema nacionalnu konotaciju, već je izraz revolta zbog ponašanja ne samo M. Pupovca već mnogih političara koji svoje interese stavljaju ispred javnih, a to je boljka samodopadnih političkih elita u zemlji!

Zašto se medijski potencira iznenadna sloga “lijevih” i “desnih” vezano uz pomalo bizaran slučaj na Dolcu??? Zato dragi naši čitatelji, jer je političare opravdano počeo biti strah reakcije naroda koji su doslovce ogolili, obezvrijedili, opljačkali, sveli na puko preživljavanje, dok sami žive u bogatstvu i raskoši na naš račun i teret sve siromašnijeg naroda!!!

Uporno lamentiranje takozvane ljevice o fašističkim pojavama i radikalnoj desnici, jest dio sustavnog uništavanja svakog pokušaja da se zaštite interesi većinskog naroda, da se artikuliraju nacionalni interesi i vrati ponos hrvatskom seljaku, radniku, ovoj zemlji povrati ponos i prestane sustavno uništavanje zemlje od strane upravo političara i njihovog aparata!

Mržnja i antihrvatski stavovi šire se upravo s lijevog pola političke scene, kao i netolerancija, laži, te ikonografija isključivosti! Dokaza za to ima bezbroj! Milorada Pupovca, mnogi u zemlji ne gledaju kao pripadnika srpske nacionalne manjine, ili jedinog predstavnika tog naroda u Hrvastkoj..mnogi ga vide i kao klasičnog predstavnika domaće interesne političke elite, osobu koja se dobro  materijalno osigurala na teret građana.. a ujedno i kao što je kazao član stranke Živog Zida, “Etnobiznismena”.. s tim se slaže i značajan dio srpske nacionalne zajednice u Hrvatskoj..koji nema poput Pupovca otvorena vrata svih jačih medija u zemlji, a posebice javnog TV servisa!

O tome mediji šute, barem oni veliki , pa i oni javni! Ne reagiraju složno domaći političari iz svih stranaka zbog “napada” na M.Pupovca komadom hamburgera, limuna, čega već..već zaziru i strahuju od vlastitog naroda koji godinama lažu, pljačkaju, varaju i bogate se na njegov račun! Čini se kako nezadovoljstvo i to posve opravdano stanjem u zemlji i više od dva stoljeća sustavnog lopovluka svih političkih partija  raste!!!

S lijeve političke strane stižu neprekidne optužbe o jačanju kleorofašista, radikalne desnice, itd. itd.. dok ista ta, lijeva  struja izbacuje najgore moguće laži i veliča komunizam, diktatore tog sustava, obezvređuje Domovinski rat, žrtve, nacionalni ponos. tradiciju….ama baš sve što ima domoljubni predznak!??? Pa što se više očekuje od naroda? Da šuti i trpi do vijeka? Da se ponaša kao Radićeve “guske u magli” sve do nestanka?

Kako izgleda kada recimo gospodin Pupovac tijekom obilježavanja Oluje ode u Srbiju i ondje se susreće sa srbijanskim predsjednikom Vučićem, koji je držao ratnohuškačke govore u okupiranoj hrvastkoj Glini 90-tih, ili držao kašnjikov iznad Sarajeva koje je bilo pod opsadom i gdje je krv tekla u potocima??? Svaki zločin treba kazniti.. no kakva je poruka domaće licemjerne politike koja obećava brz pronalazak krivca za gađanje Pupovca hranom na Dolcu, a gotovo tri desetljeća nije u stanju kazniti zločince koji su ubijali i silovali u ratu , a slobodno šeću hrvatskim gradovima???

Mnogi od tih zločinaca su pripadnici srpske manjine, nekadašnji pripadnici terorističke “krajiške milicije” , te raznih paravojnih agresorskih postrojbi??? Kako na to gleda i gospodin Pupovac, ali i premijer Plenković, Bernardić i ostali..nema veze kojem narodu, ili stranci pripadali?

Frka oko nečijeg nepromišljenog bacanja hrane na saborskog zastupnika srpske nacionalne manjine na tržnici Dolac u Zagrebu, nije zbog brige i bojazni oko sigurnosti gospodina Pupovca.. dragi naši, već strah i neugoda domaćih političara za sigurnost svojh fotelja, te peckanje savjesti zbog onoga što su učinili hrvatskom narodu i što čine iz dana u dan!  A bacanje hrane na Popovca, ili jaja na vrata ministarstva zdravstva..ili povici i psovke upućeni političarima, samo je odraz ogorčenja naroda Hrvatskom politikom, hrvatskim političarima, ogrezlima u nepotizam , politiku bez ikakvih moralnih načela… stanjem u zemlji!!!

 

One thought on “HRVATSKA: OSUDE NAPADA HRANOM NA MILORADA PUPOVCA DOMAĆIH POLITIČARA ODRAZ SU NJIHOVOG STRAHA OD NARODA KOJI SUSTAVNO UNIŠTAVAJU I PLJAČKAJU VEĆ 20 GODINA!!!!!!

  1. Atentat na Pupovca s hamburgerom i drugim sastojcima hrane.Ma jeli moguće? Čuo sam da je bio hamburger malo pokvaren,te ga je osoba bacila na smece,nije mu se dalo jesti pokvareni hamburger.Nije to bio nikakvi atentat.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s