KUTINA: PRIČE O ZATVORENOM BAZENU “NAMAMILE”, BIVŠEG SDP-OVA GRADONAČELNIKA KUTINE, A.RUDIĆA DA PUTEM SVOJE TVRTKE PONUDI “BAZEN POVOLJAN ZA IZGRADNJU I ODRŽAVANJE”???????

 

 

KAKO SE POČELA U KUTINI PONOVO “VRTITI” PRIČA O ZATVORENOM BAZENU, IZ SJENKE ZABORAVA OPET JE NA TRENUTAK ISKOČIO, BAREM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA BIVŠI SDP-OV GRADONAČELNIK A.RUDIĆ, KOJI NUDI PUTEM SVOJE TVRTKE “BAZEN POVOLJAN ZA IZGRADNJU I ODRŽAVANJE”??? 🙂

 

Vezano uz priču što će Kutina s novecem namaknutim od prodaje Malog Lošinja, najčešće se spominje mogućnost izgradnje zatvorenog bazena u ovom gradu. Posebno ovaj projekt potiču “nezavisni”, no radi se o staroj priči, naime zatvoreni bazen bio je jedan od predizbornih projekata bivšeg gradonačelnika Kutine Davora Žmegača i njegove koalicije.

Međutim koliko je paradoksalno i smješno, isti taj projekt zatvorenog bazena kao dio svojih predizbornih obećanja tijekom posljednjih izbora plasirao je i sdp-ovac Andrija Rudić.. Gdje je uopće čovjek koji je Kutinu ostavio u kaosu, zbog čijeg je bivšeg direktora Eko Moslavine nastala cijela papazjanija kriminalnih rabota, lažirana financijska izvješća, zapunjena deponija tuđim smećem, gomila sdp-ovih uhljeba u toj tvrtki, sumnja na kriminal kod nabavke opreme i kamiona, podjeljeno društvo, rast ideloške mržnje.. ?

Gdje je čovjek koji je punio gradski bazen besplatnom vodom, žrtve komunističkih zločina nazvao “ustašama”, za čijeg se mandata mahalo s tri prsta na Humci, srbijanske zastave vijorile po pravoslavnoj crkvi, koji je izvodio tjelovježbe na sjednicama Gradskog vijeća..bio poznat po narcisoidnom  arogantnom ponašanju..itd. itd…

Zanimljivo čovjek koji je utvrđeno zlorabio proračunska sredstva (utvrdila inspekcija ministarstva financija RH), tiskao vlastiti politički magazin i plaćao si tvrtku za strateško komuniciranje,  proputovao za svog mandata čitav svijet bez ikakve koristi za građane Kutine, danas je poduzetnik!!!

Otvorio je obrt na svojoj kućnoj adresi u Kutini i zastupa strane tvrtke (Poljske), koje se bave kantama za otapd i slično, ugradbenim balkonima, ali najnovija objava mu je vrh vrhova… održivi zatvoreni bazen????

Da, dobro ste čuli, i bivši gradonačelnik A.Rudić pozorno prati zbivanja u gradu putem svojih sljedbenika i prijatelja i osobno, pa je odmah ponudio idealno rješenje za zatvoreni bazen koji je održiv i lak za održavanje???

Naravno kakvi su projekti izašli iz političke vladavine i kuhinje A.Rudića i njegove bivše koalicije, građanima Kutine je itekako poznato! No kako u politici nema ni morala, ni skrupula, ni ikakvog rada za opće dobro i boljitak neke sredine, ne bismo se čudili da netko “pametan” pokuša proturiti kako je ukoliko se gradske vlasti odluče na izgradnju zatvorenog bazena nakon što sjedne lova od prodaje Malog Lošinja, najbolja opcija bazen tvrtke koju zastupa ni manje ni više nego A.Rudić.. Naravno ovo je više satira no vjerojatnost, više sarkazam, no izgledno rješenje…no ..nikad se ne zna!

SDP-ovi i Rudićevi politički suradnici i partijski uhljebi i dalje sjede po javnim tvrtkama u gradskoj upravi, javnim ustanovama.. a dobro se zna kakvim su bojama i idelogijama obojeni i kako je to kada se jednom osjeti slast vladanja! I mediji koji su proistekli iz Rudićeva predsjedanja gradom su još uvijek aktivni, Kutinainfo, Dunja In, Kutina In, te razni anonimni profili i stranice po društvenim mrežama….

Svojedobno je Rudić u svom stilu bahatog i arogantnog narcisoida čak poslao ponudu za kante za otpad  i druge spremnike Eko Moslavini nakon izbora…pravo na ruke direktorici koju su  njegova vlast i njegov direktor protuzakonito progonili, otpuštali, vršili mobing, blatili… pa što ne bi onda ponudio Kutini i svoj montažni bazen???

Naravno ukoliko netko takvu ponudu prihvati, zasigurno niti radi u korist građana, a u najmanju ruku počinitelj je veleizdaje svojih birača, građana i grada… No opet kažemo…Hrvatska politička scena moralom, logikom, dobrim namjerama nikada se nije mogla kititi..tek nepotizmom, pogodovanjima, korupcijom i sličnim aktivnostima…

Najveći zagovaratelji  pokretanja projekta zatvorenog bazena trenutno su, barem javno u svojim objavama, kutinski Nezavisni, tijekom prošlog mandata gradskih vlasti itekako bliski..opa.. baš Rudiću i sdp-u!

Među onima koji su oduševljeno djelili  objavu Rudićeve tvrtke vezanu uz ponudu bazena ima i nekih koji su članovi stranaka koje Rudiću nimalo nisu bliske… vjerujemo da to njihovi šefovi još nisu primjetili 😉

Zamislite scenario koji bi nadmašio čak i sve moguće Bandićeve kumovske akvizicije, da grad novcem poreznih obveznika i prodajom Malog Lošinja, izabere ponudu za zatvoreni bazen??? Pa to bi bilo ravno izravnom pljuvanju svakog kutinčanina u lice.. naravno ne vjerujemo u takav scenario, a niti da je ono što nudi tvrtka bivšeg gradonačelnika Kutine ono što kutinčanima treba..uostalom,  kakve je projekte nudio , a što je realno napravio poznati kutinski aktivist, političar i ulični glazbenik imali smo na nesreću vidjeti i osjetiti na svojoj koži od lipnja 2013-te , pa do lipnja 2017. godine… točnije osjećamo taj neugodni svrab i posljedice i dan danas, zbog nečije političke i osobne neodlučnosti da se korov koji još cvjeta po Kutini suzbije i krene transparentnim poštenim i dugoročno boljim smjerom za Kutinu!

 

One thought on “KUTINA: PRIČE O ZATVORENOM BAZENU “NAMAMILE”, BIVŠEG SDP-OVA GRADONAČELNIKA KUTINE, A.RUDIĆA DA PUTEM SVOJE TVRTKE PONUDI “BAZEN POVOLJAN ZA IZGRADNJU I ODRŽAVANJE”???????

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s