KUTINA: VIKEND VADALIZAM POSTAJE PRIRODNA POJAVA U KUTINI, NAJVIŠE NA METI KOŠEVI ZA SMEĆE, DEVASTIRANE SVE KANTE ZA OTPATKE LJUBIMACA….

 

 

Priča o vandalizmu tijekom vikenda u Kutini već je u stilu “pokvarene ploče”..no ta se pokvarena ploča i dalje vrti. S petka na subotu, svaki vikend bez iznimke, mladi i pijani sugrađani i posjetitelji noćnih klubova redovito uništavaju imovinu..posebno im smetaju koševi za smeće! Uvijek na istim “linijama” u ulici Hrvatskih branitelja te najstrožem dijelu Kutine???

Već se može i sat navijati po njihovim pohodima, pa se mnogi opravdano pitaju, a gdje se nalaze službe i institucije koje bi tome mogle stati na kraj? Potreba da se u centar grada zaista postavi video nadzor….nekako se nameće sama po sebi.

Zanimljivo ne samo da se redovito prevrću i uništavaju koševi za smeće, već su detaljno demolirane sve prije dvije godine postavljene kante za izmet kućnih ljubimaca. Objesnim mladim vandalima nije problem uništiti ni onu uz šetnicu u parku 56 samostalne bojne, a ni onu u parku kestenova na Trgu kralja Tomislava.

Bez bojazni od sankcija, bez ikoga da ovo divljanje vikendima zaustavi. I još nešto, opće je poznato da se u određenim lokalima toči alkohol maloljetnicima, da isti ostaju do jutra u gradu, znaju se mjesta gdje se pije i divlja, okuplja i uništava imovina grada, gdje se kupuje piće bez računa… sve se zna..ali se ništa ne zna i ništa ne čini…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s