KUTINA/ SPECIJAL: NA OVOGODIŠNJOJ OBLJETNICI “BITKE NA HUMCI” OSOBE OBUČENE U DIJELOVE JNA UNIFORMI S PETOKRAKAMA NA ČELU, PRIJE PAR GODINA MAHANJE S TRI PRSTA!!!!!!????

 

Izvor : screen shot obajvljene na web-u slike s obilježavanja “Bitke na humci” 27. siječnja 2018.-te!

 

Kutinanews mreža uskoro donosi ekskluzivno fotografije i priču o tobožnjoj “antifašističkoj” proslavi nepostojeće “bitke na Humci” pored Kutine, a koju zapravo zadnjih godina organizira skupina vezana uz lokalni sdp, te sdss. Nakon mlataranja s uzdignuta tri prsta pored spomenika  prije nekoliko godina, na ovom vrhu Moslavačke gore, ove godine 27. siječnja ovakvi prizori su fotografirani na tom “obilježavanju”, bradate osobe obučene u dijelove JNA uniformi, iste one JNA koja je razarala Vukovar i druge hrvatske gradove i u smrt odvela tisuće civila, djece, žena i branitelja.

U Kutini  o tome su šutjele i braniteljske  udruge i javnost tijekom mandata sdp-ova čelnika A.Rudića, a danas se opet šuti, da čujemo tko ima hrabrosti, iskreno reći što je ovo…??? Hoće li ovdje djelovati institucije pravne države kao u slučaju “napada” na Milorada Pupovca???

Hoće li se vrh Kutinske gradske vlasti ograditi konačno od ovog “događaja” , upriličenog pored sela u kojemu su nakon drugog svjetskog rata ovako odjeveni ljudi s petokrakama na čelu u smrt odveli više od 30 mladih ljudi???

Ponavljamo ovo je fotografija objavljena na web-u 27. siječnja OVE GODINE TIJEKOM TOBOŽNJEG OBILJEŽAVANJA “BITKE NA HUMCI”, a imamo u arhivi i fotografije mahanja s tri uzdignuta prsta i slično lokalnih simpatizera i članova sdp-a i sdss-a i to više desetaka fotografija koje zorno pokazuju što se to događa i s kakvom ikonografijom na Humci zadnjih nekoliko godina!!! Ovo nema veze s antifašizmom niti normalnim i primjerenim ponašanjem  već se radi o čistoj provokaciji!

USKORO: GALERIJA FOTOGRAFIJA S “OBILJEŽAVANJA” BITKE NA HUMCI, TE PRAVA ISTINA O TOME TKO ORGANIZIRA DERNEK NA KOJEMU SE POJAVLJUJU VELIKOSRPSKI I JUGOSLAVENSKI SIMBOLI I IKONOGRAFIJA, A ŠTO JE DO SADA PODRŽAVAO GRAD KUTINA JAVNIM NOVCEM, POREZNIH OBVEZNIKA!!!!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s