KUTINA/VRIJEME: GLUPOSTI O “DRAMATIČNOJ PROMJENI VREMENA”, JEDNOSTAVNO ĆE BITI TOPLIJE, TIPIČNO “BABLJE LJETO”, NIŠTA ČUDNO U NAŠIM KRAJEVIMA!

 

Nakon zaista  naglog prelaska iz ljeta u jesen koncem kolovoza i početkom listopada, a dolaskom hladnog arktičkog zraka, koji je donio niže noćne temperature , sada dolaze najave o “dramatičnom zatopljenju” i slično!

Senzacionalizam je očito zahvatio svaku poru domaćih medija, a zaglupljivanje naroda uzelo maha. Niti dolazi “dramatična promjena”, a neće se dogoditi baš ništa neuobičajeno, nesvakidašnje i slično kao što možete čitati na raznim portalima najpoznatijih medijskih kuća u zemlji! Jednostavno će zatopliti , a dnevne temperature biti će nešto iznad 20-tak stupnjeva, eventualno do 23-4! Za početka listopada ništa neuobičajeno! Kao ni znatno toplije nći s temperaturama i do 11 C! “Bablje ljeto”, iliti topli dani tijekom listopada, pa čak i studenog za ovaj dio svijeta nije nikakva neobična niti čudna pojava!

Za vaša kućanstva , ove “dramatične vremenske pojave” značiti će tek uštedu u potrošnji energenata, za one koji imaju posla izvan kuće na otvorenom još nekoliko lijepih i ugodnih dana.. i to je sve!

UŽIVAJTE U ŠETNJI, OBAVLJANJU POSLOVA VANI, DRUŽENJU U PRIRODI…

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s