HRVATSKA: MISTERIJ SMRTNOG SLUČAJA NA AUTOCESTI KOD IVANIĆ GRADA, ZAŠTO JE POGINULI A.FIRIĆ IZ SPLITA, POZNAT KAO JEDAN OD SUDIONIKA NEREDA NA STADIONU PARTIZANA U BEOGRADU PRETRČAVAO AUTOCESTU U RANO JUTRO???

 

 

Misteriozna i užasna smrt  Ante Firića (27) iz Splita na autocesti nedaleko od Ivanić Grada, okupira domeće medije. Naime Firića je pregazilo nekoliko automobila dok je oko 5:20 sati ujutro u utorak pokušavao pretrčati autocestu!!?? Na njega su anletjela tri automobila, od kojih je jedan nakon udara sletio s kolnika i prevrnuo se na krov! Firić je poginuo na licu mjesta. Radi se jednom od huligana poznatih po incidentu na Partizanovom stadionu u Beogradu!

Što je Firić radio u ranu zoru, na dionici autoceste koja nije pod video nadzorom , usred ničega, pretrčavajući autocestu?? Pitanje je koje se mnogima nameće, postoje razne neslužbene teorije, poput one d je izbačen iz jureeg automobila, da je ondje ostavljen, da je bježao… Neslužbeno i stavovi u redovima policije oko ovog čudnog događaja su podjeljeni!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s