HRVATSKA: U GORSKOM KOTARU USRED ŠUME TIJEKOM BRANJA GLJIVA MJEŠTANI NALETJELI NA DESETAK MIGRANATA NA “ODMORU”… NITI JEDAN STARAC, DJETE, ILI ŽENA, SVE VOJNO SPOSOBNI MUŠKARCI…

 

SOLARNI PUNJAČI ZA MOBITELE, MLADI MUŠKARCI VOJNO SPOSOBNI, OPREMA ZA PUTOVANJE… NIGDJE ŽENA DJECE I STARACA..TAKO IZGLEDAJU MIGRANTI KOJE SVE VIŠE MJEŠTANA GORSKOG KOTARA ZATIČE NA NJIVAMA, ŠUMAMA I DVORIŠTIMA!!!!

Migranti i migrantska kriza zacjelo su jedna od najčešćih rasprava ne samo u Europi, već i kod nas. Uporni u svojemu naumu da dosegnu cilj, razvijene zemlje zapadne Europe, takozvani imigranti iz arapskog svijeta, sjeverne Afrike , ali i drugih dijelova “crnog kontinenta” danomice prelaze ilegalno granice. U Europskim zemljama poput Švedske, Njemačke i sličnih, omiljenih odredišta jadnih i napaćenih izbjeglica, raste nasilje, silovanja, svirepa ubojstva, terorizam..sve češće u režiji i s glavnim ulogama upravo migranata!

I dok liberalna i ljevičarska Europa uporno zagovara dolazak imigranata, kršćanski svijet i zemlje “Višegradske skupine” shvatile su opasnost koja je evidentna! Opasnost za naš , europski način života i tradiciju! Na hrvatskim granicama sve je više imigranata koji žele preko Hrvatske što prije dočepati se Slovenije, pa dalje na zapad.. i slike su uvijek iste, malo , žena , staraca i djece, a migrante čine vojno sposobni muškarci, uglavnom mlađi, dobro obučeni, opremljeni pametnim telefonima, solarnim punjačima, kartama…

I mediji naravno , posebno ljevičarski i “liberalni” o tome ne govore, dapače, smatraju istinu nepoželjnom!

Mrkopalj, mala općina u Gorskom Kotaru na putanji je migranata. Župske FB stranice ovih su dana objavile, a mnogi slobodni mediji uglavnom putem društvenih mreža prenijeli događaj u kojemu su mještani krenuvši u branje gljiva usred šume , na jednom proplanku zatekli desetak i više migranata koji odmaraju i čekaju noć da krenu dalje.. sve odreda mlađi muškarci, dobro uhranjeni, s opremom za ovakva putovanja, solarnim punjačima mobitela..niti jednog starca, žene, djeteta!!!???

Usred šume..na teritoriji Hrvatske??? Je li Viktor Orban budala i nazadni fašist? Ne, radi se o političaru koji radi u interesu svog naroda i Države i ovakve scene ne želi u Mađarskoj, ne žele to ni Česi, Poljaci, Slovaci.. strani europski narodi, duge tradicije i bogate kulture… ovakve slike, destabilizaciju društva i kaos priželjkuju liberalne i lijeve snage na starom kontinentu, interesne skupine kojima čovjek, ljudska prava i narodi ništa ne znače, već samo novac, kaos i uništenje sustava vrijednosti koji čini pozitivnu stranu čovjeka!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s