KUTINA: U RADNOM POSJETU KUTINI I GRADSKOM , ODNOSNO ŽUPANIJSKOM HSLS-U, BORAVIO BJELOVARSKI GRADONAČELNIK IZ REDOVA LIBERALA, DARIO HREBAK!

 

 

Na poziv kutinskog i županijskog HSLS-a u posjetu Kutini danas je stigao gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak! Poznat kao uspješan gradonačelnik, te kako sam za sebe kaže zagovornik klasnične liberalne politike u kojoj nema mjesta suvišnoj birokraciji, te je okrenuta gospodarstvu i stvaranju učinkovite lokalne samouprave!

Pod vodstvom Daria Hrebaka Bjelovar je odskočio po korištenju Eu fondova među uspješnije gradove u zemlji po tom pitanju! U Kutini je Hrebak razgovrao s kutinskim liberalima, te predsjednikom HSLS-a Kutina, Davorom Kljakićem, te Dubravkom Obadićem iz županijske organizacije stranke te ostalima, o razmjeni pozitivnih iskustava, gostovalo se na lokalnom radiju, te je održana i tiskovna konferencija . Davor Kljakić osvrnuo se na rezultate stranke kroz sudjelovanje u izvršnoj vlasti u suradnji s koalicijskim partnerima , te kroz tri gradonačelnika iz redova liberala tijekom čijih mandata se u Kutini realizirao niz projekata.

HSLS danas nije onako velik kao nekada, kazao je Dario Hrebak, no parlamentarna je stranka, a on osobno želi izgradnju stranke koja bi bila prepoznatljiva i po svojoj politici i načinu pristupa. Govorilo se i o zapošljavanjima preko političkih i drugih veza, što je jedna od boljki političkog sustava u nas, a upravo Hrebak, kojega mnogi vide i kao budućeg čelnika stranke na državnoj razini , poznat je po gorljivoj borbi protiv negativnih pojava poput pretjeranog zapošljavanja u javnom sektoru, nepotizma, te glomazne i neučinkovite birokracije koja guši gospodarstvo i investicije!

Posebno treba istači potpuno novi pristup politici gradonačelnika Bjelovara, naime u Bjelovaru je pobjedio HSLS i desnu i lijevu opciju, a iza Hrebaka koji je također mladi političari kako sam kaže stoje još mlađi ljudi… u politiku trebaju ulaziti mladi koji žele doprinjeti svojoj sredini , a ne baviti se mišlju o stjecanju osobne koristi. Stavovi koje je Hrebak danas iznio u Kutini, posve su suprotni dosadašnjim promišljanjima koja se mogu čuti od većine domaćih političara!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s