HRVATSKA: “ALAN FORDOVSKA” DRŽAVA, TOP VIJEST U ZEMLJI; MILAN BANDIĆ KOSILICOM UREĐUJE TRAVNJAK U ZAGREBU PRAĆEN GOMILOM REPORTERA, SURADNIKA I GRAĐANA??????

 

 

Da je Hrvatska zemlja u kojoj su umjesto glumaca, pjevača, sportaša, ipak najveće zvjezde političari, to već znamo. No da su samopromocija i populizam dosegli razini groteske i počeli sličiti scenama iz kultnog stripa “Alan Ford”, svjedoči i potpuno ludilo kojega prenose portali i mediji u zemlji!

Naime kralj političkog populizma u zemlji, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, jutros je pokazao “next level” svojih osebujnih poteza. Osvanuo je jutros na Trgu žrtava fašizma u radnoj odjeći zagrebačkog komunalnog poduzeća s kosilicom, te kosio travnjak u pratnji desetina svojih pristaša, mnogobrojnih medijskih kuća, kamera, ali i prosvjednika, zaglušujaća buka kosilice, mase koja skandira, sirena, pratili su Bandićevo košenje travnjaka!!!

U zemlji koja je dosegla dno po nemoralu i korupciji unutar političkih elita, gdje se iselilo gotovo pola milijuna stanovnika, politički populizam prelazi granice normalnog i postaje sveobuhvatni cirkus u režiji ne samo samih aktera već i medija kojima je ovladalo posvemašnje žutilo!

U zemlji u kojoj je svaki treći građanin na rubu siromaštva, gdje su stotine tisuća ljudi žrtve nezakonitog ovršnog robovlasniškog sustava i gdje više nema ni nade , ni povjerenja u državne institucije, i dalje je top vijest šarada u režiji Milana Bandića..koji u zelenom kombinezonu kosi travu praćen buljucima ljudi..????

Je li ovo žalosno, tragično, ili samo smiješno, procjenite sami i donesite sud..jer vjerujte, ni sami neznamo što bismo iz ovoga zaključili!

Komentiraj