KUTINA/NAJAVA: ZIMSKA ČAROLIJA OVE GODINE RASKOŠNIJA NEGO IKADA, UZ KLIZALIŠTE I LEDENA STAZA, A BOŽIĆNI VLAKIĆ OD 8. DO 26. PROSINCA!!!

 

VELIKO KLIZALIŠTE S PRAVIM LEDOM, LEDENA STAZA, HOKEJ, BOŽIĆNI VLAKIĆ KOJI ĆE VOZITI OD 8 DO 26. PROSINCA..SAMO SU DIO NAJAVA ZA OVOGODIŠNJU “ZIMSKU ČAROLIJU” U KUTINI!

 

Mada se iako ne sudeći po vremenskim prilikama (jučer je tijekom večeri bilo nevjerojatnih 20stupnjeva C), bliže i blagdanski dani i vrijeme Adventa (još nešto više od mjesec dana), tako se mnogi pitaju kakva će biti blagdanska ponuda Kutine.

Prema najavama iz gradske uprave i TZG , čini se da će “Zimska čarolija” ove godine biti bogatija no ikada ranije. Zimska čarolija počinje prema najvama od 8 prosinca i trajati će sve do 13-tog siječnja sljedeće godine!

Planira se najveće klizalište s pravim ledom ikada viđeno u Kutini. Uz veliko klizalište, oko fontane na trgu Farnje Tuđmana postaviti će se ledena staza. Tijekom manifestacije program će obuhvatiti školu klizanja i hokeja, revijalne hokejaške utakmice, glazbeni nastupi, igre na ledu…

Ono što će veseliti najmlađe i njihove roditelje svakako je i podataka kako će Božićni vlakić voziti ulicama Kutine od otvorenja Zimske Čarolije pa sve do 26. prosinca, dan poslije Božića!

Prošle godine smo nakon dugo godina imali prilike vidjeti konačno suvislu organizaciju, pravi led i dašak prave Božićne i zimske atmosfere u Kutini, a kako stvari stoje ove godine biti će sve to unaprijeđeno. Ono što još možemo poželjeti je i vrijeme primjerenije zimskom , barem tijekom prosinca…

 

 

One thought on “KUTINA/NAJAVA: ZIMSKA ČAROLIJA OVE GODINE RASKOŠNIJA NEGO IKADA, UZ KLIZALIŠTE I LEDENA STAZA, A BOŽIĆNI VLAKIĆ OD 8. DO 26. PROSINCA!!!

  1. Lijepo,ali bolje da se ulaže u izgradnju novih vrtića j,er ogroman broj djece nema priliku boraviti u vrtiću. Zašto se pokazuje raskoš,a ima puno važnijih stvari. I sama volim taj raskošni ugođaj za blagdane… a sa druge strane jad i bijeda

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s