KUTINA/NAJNOVIJA VIJEST: NOVI PREDSJEDNIK UPRAVE PETROKEMIJE BIVŠI KUTINSKI GRADONAČELNIK DAVOR ŽMEGAČ!!!!!

 

Neke je iznenadila, neke manje vijest o imenovanju novog predsjednika Uprave Petrokemije, uoči konačne privatizacije ove tvrtke o kojoj su se ovih dana raspisali svi relevantni medji u zemlji, a koja sada zauzima i minute u središnjim vijestima svih tv kuća! Naime, novi predsjednik Uprave Petrokemije od danas je kutinčanin Davor Žmegač, bivši gradonačelnik Kutine u dva mandata , te član lokalnog HSLS-a!

“Nadzorni odbor Petrokemije na današnjoj je sjednici sporazumno utvrdio prestanak mandata predsjedniku Uprave Đuri Popijaču i članu Uprave Davoru Žmegaču. Nadzorni odbor je donio odluku o imenovanju nove uprave – Davor Žmegač, predsjednik Uprave, te članovi Uprave – Krešimir Rendeli, Goran Pleše i Peter Suba.

Mandat imenovanim članovima Uprave počinje teći dana 31. listopada 2018. s učinkom u 12,00 sati, izvijestili su iz Petrokemije putem Zagrebačke burze.” piše portal “Novac” Jutarnjeg lista!

 

7 thoughts on “KUTINA/NAJNOVIJA VIJEST: NOVI PREDSJEDNIK UPRAVE PETROKEMIJE BIVŠI KUTINSKI GRADONAČELNIK DAVOR ŽMEGAČ!!!!!

  1. Zanimljivo, čovjek koji je kao gradonačelnik zuvijek upropastio Kutinu arhitektonski izgradivši kosi plato kojeg svi nazivaju trgom i time ostavio 20ak milijuna kuna gradskoga duga, sada je u prilici iza sebe opet ostaviti devastiranu i u još većim dugovima firmu od čijeg opstanka ovisi barem 10000 ljudi. Bravo za ovaj grad, bravo za Petrokemiju, bravo za ovu državu u kojoj vodeće funkcije vrše dokazani nesposobnjakovići i probisvijeti!

  2. Da još dodam koji je uz stipendiju vjerojatno bespovratnu dobio od SMŽ a kad je postao gradonačelnik našoj djeci koja su tada bili studenti davao studentske kredite. To je sposoban čovjek ali za sebe!

  3. Ne bih se bas slozio sa ovim komentarom. Iza gradonačelnika Žmegača u Kutini je ostao novi trg,nova gradska tržnica,novi autobusni kolodvor,rekonstrukcija Kolodvorske ulice,rekonstrukcija nogostupa u ulici kod gradske knjižnice,rekonstrukcija raskrižja kod Dve lipe i još mnogo drugih projekata da ih ne nabrajam. Po mnogima bio je najbolji gradonačelnik u novijoj povijesti grada i zato vjerujem da je Petrokemija u dobrim rukama.
    Sretno!

    • Upravo to što je nabrojano, osim kolodvorske ulice je loše. Tržnica je barem 5 puta manja i na kraju grada umjesto u centru kako je to normalno u gradovima. Promet je sada čak i gori prije gradnje novih, a “trg” uopće nije vrijedno komentirati kao i dovođenje Libertasa koji producira nepotrebne kadrove. Posljedice vladavine Žmegija i Rudića, njihovog ” uspješnog” vladanja možemo vidjeti u praznim lokalima, praznim kafićima, a posebno po pustoši u gradu petkom i subotom navečer. Od grada je stvoren šabandorf, ali velika većina ljudi to ne vidi, jer ne znaju kakva je Kutina bila prije 30ak godina pa me ovakvi gornji komemtari ne čude.

    • Potpuno se slažem sa ovom konstatacijom jer to je istina, i ništa nije loše napravljeno i što je najvažnije da je puno toga napravljeno. i Rudić je trošio proračunski novac a iza njega nije ostalo ništa osim onog parkića kod doma zdravlja i hrpa uhljeba u gradskim poduzečima. Moramo biti realni bez obzira ako nas se netko ne sviđa,

  4. “Bager” je sve točno rekao,potpuno se slažem. Trg ne liči na trg,napravljen u onoj jami.To je dječje igralište i mjesto gdje se pije kava,nema protočnosti,nema ni naznake trga…Uglavnom čovjek se gura i čini mi se da se loše piše i Petrokemiji…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s