KUTINA: PROJEKT PODUZETNIČKOG INKUBATORA (PUNK) SPREMAN , RADOVI NA OBNOVI ZGRADE ZAVRŠENI!

 

 

U Kutini je danas održana i završna konferencija povodom završetka EU projekta “Poduzetnički inkubator Kutina” (PUNK)! Radi se o projektu ostvarenom s RA Mrav, a ukupne vrijednosti 6.810.413,46 kuna financiranom iz europskih strukturnih dondova! Zgrada bivšeg “komiteta” koja je bila u tehnički neupotrebljivom stanju u rekordnom je roku obnovljena , a na svečanom otvaranju nazočila je i  pomoćnica ministra gospodarstva RH, Nataša Kulakowski Kramarić, župan SMŽ Ivo Žinić i zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec.

Vezano uz dovršetak projekta kutinski je gradonačelnik Zlatko Babić na svojoj službenoj Fb stranici izjavio sljedeće:

“Kao što sam već ranije napomenuo, provedbom projekta doprinijeti će se jačanju gospodarske konkurentnosti područja obuhvata, županije i cijele regije, stvoriti će se bolji uvjeti poslovanja poduzetnika i razvoju poduzetništva, povećati će se broj usluga namijenjenih poduzetnicima, podupiranjem razvoja MSP-a na području grada Kutine.
Grad Kutina ovim višemilijunskim projektom osigurava infrastrukturu Poduzetničkog inkubatora PUNK gdje ćemo stvoriti nove uvjete koji će biti na raspolaganju poduzetnicima osobito mladim poduzetnicima koji imaju ideje i entuzijazma za nove, start up firme.”

Nositelji ovog projekta su uz Grad Kutinu  i mnogobrojni partneri;   Razvojna agencija Mrav d.o.o., Kutina, Grad Popovača i Općina Velika Ludina. Suradnici na projektu: Poduzetnički inkubator Sisak-PISAK, IMPACT HUB Zagreb, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, SI-MO-RA d.o.o., Libertas međunarodno sveučilište i Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s