OSVRT: GDJE MI TO ŽIVIMO?

 

 

Gdje to živimo? Za ratno profiterstvo bivši premijer Sanader biva osuđen na 2,5 godina zatvora, nakon što je ubio nekoliko osoba u prometnim nesrećama od čega dvije na moru, poduzetnik Horvatinčić na slobodi. Gradonačelnik Zagreb oslobađa od dugova bogataše, te u goste poziva gradonačelnika srbijanskog grada Jagodine, poznatog kao prijatelja ratnog zločinca i krovoloka Arkana?
Sloboda govora se pokušava uništiti, uhićuju se branitelji, domoljube naziva fašistima, a promicatelji zločinca Tita i krovoločne partizanske vojske s obilježjima totalitarnog komunističkog zločinačkog režima pušta da se šeću ulicama Hrvatskih gradova i slave zločine nad hrvatskim narodom?
U Kutini su građani prinuđeni plaćati lokalni medij kroz proračunske dotacije čiji je glavni “novinar” u bio u službi sdp-ova čelnika, koji tijekom radnog vremena uređuje svoju privatnu FB stranicu, a koju je doslovno ukrao građanima Kutine i za to prima plaću iz proračuna Grada Kutine. Na kavicama se viđa direktor koji je nanio višemilijunske štete javnom komunalnom poduzeću, a bivša direktorica drugog gradskog komunalnog poduzeća tijekom bolovanja i radnog vremena radi u svojoj privatnoj tvrtki, a u gradskom poduzeću prima plaću!
U poduzećima sjede osobe koje su javno blatile novinare, proganjale građane, otvoreno podupirale komunizam, veličale Tita, širile mržnju prema svemu hrvatskom, skupa s gore navedenim novinarom, koji prošlo ljeto napada nedavno jednu djevojku, prosvjetnu radnicu i verbalno agresivno ju prozva da je “fašist” jer nosi navijačku majcu hrvatske nogometne reprezentacije!???
Takve ljude, poruka je gradonačelniku Kutine i njegovim suradnicima narod plaća zbog vas, jer im se to politički dopušta! Poruka političarima iz Zagreba, potpisivanje sporazuma u Marakešu je veleizdaja Hrvatskog naroda i Domovine, baš kao i mnogo toga drugoga što činite danomice svom narodu (ako je uopće vaš)!!
Za to vrijeme se Hrvatska prazni, jer pravde nema, od gladi mnoge štiti tek prikupljanje plastičnih boca.. jaz između siromašnih i bogatih dublji je od marijanske brazde u Tihom oceanu, a političke elite su se potpuno odvojile od naroda….
I stoga još jednom pitamo, GDJE TO MI ŽIVIMO???

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s