HRVATSKA-IZRUČENJE TODORIĆA: CIRKUSKA PREDSTAVA MEDIJA, POLITIKE I DOMAĆEG PRAVOSUĐA, NAZVANA “GAZDA” MOŽE POČETI!!!!

 

 

Ivica Todorić (Gazda) vraća se upravo u Hrvatsku avionom iz Londona, po slijetanju biti će privedene u Remtinec u pritvor! Medijsko žutilo je preplavilo sav javni prostor, leti se s Todorićem u avionu,  sačekuje u londonskoj zračnoj luci,  show je počeo!

Možda čitavu banalanost našeg društva i medijske scene oslikava čuđenje reportera jedne nacionalne tv kuće , kada kaže kako nije primjetio “specijalne mjere osiguranja u londonskoj zračnoj luci i kako se putnici čude strci oko tog čovjeka (Todorića)”???

Hrvatsku državu više ne sramote samo oni koju ju vode godinama, domaći političari, nakaradno pravosuđe, kriminal, korupcija, besmislena birokracija..već  mediji!

Zašto bi uopće netko u Engleskoj pravio cirkus oko nekog  tamo Todorića, sada već bivšeg vlasnika koncerna iz Hrvatske osumnjičenog za pronevjeru??? Cirkus je standard naših medija, a za konačni ishod cirkusa zadužene su domaće institucije.

Spektakularno uhićenje bivšeg premijera Sanadera, jurnjava po zagrebačkim ulicama, od društvenih mreža nazvanog Ćaće, a na koncu milijunski skupo suđenje koje nije donijelo, ama baš ništa osim još jedne pljuske narodu, naime domaće pravosuđe nakon dugogodišnje trakavice osudilo je Sandera na 2.5 godine zbog ratnog profiterstva???

Sjećate se Tome Horvatinčića, koji na duši ima više ljudi, no neki serijski ubojice , a nastalih njegovim sudjelovanjem u prometu, kako na kopnu, tako na moru.. jedino još u zraku nije uspio izazvati nesreću i sramotne oslobađajuće presude sutkinje za koju nitko u zemlji nema lijepu riječ???

Sada je na redu medijsko, političko, sudski cirkus s Todorićem kao protagonistom, nešto što bi po običaju trebalo stvoriti dimnu zavjesu pred narodom kojega se sustavno desetljećima pljačka, vara, potkrada, sramoti, doslovno tjera s ognjišta i zbjegove diljem Europe, gdje se bježi da se odahne od ludila i moralnog sunovrata društva u kojemu živimo, od nepravde, materijalne nesigurnosti, pljačke ovršne mafije i političke močvare!!!

Sljedećih mjeseci u nastavcima ćemo gledati igorkaz “Gazda” na svim programima, televizijskim i radijskim, naslovnicama domaćih tabloida koji sebe nazvaju novinama.. i na koncu gotovo je izvjesno biti će po onoj staroj “pojeo vuk magare”, ili prema rjeđe viđenoj varijanti “Pedro je platio za sve”….

Toliko od nas o cirkusu koji trenutno događa u nebeskim visinama, a uskoro  nastavlja na zagrebačkom tlu….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s