KUTINA: ODLIČNO PRIPREMLJENA I PROTEKLA AKCIJA “ZAJEDNO OSIGURAJMO NAŠ GRAD”

 

 

VELIK ODAZIV I USPJEŠNO PROVEDENA AKCIJA “ZAJEDNO OSIGURAJMO NAŠ GRAD”, DJECA I VRTIĆANCI ODUŠEVLJENI, A GRADONAČELNIK “UHIĆEN” I U LISICAMA PRIPREMLJEN ZA “TRANSPORT” U POLICIJSKOM KOMBIJU,
 
 
Na Trgu Franje Tuđmana u Kutini danas je bilo izuzetno živo. Naime Vijeće za prevenciju kriminaliteta i Policijska postaja Kutina uz dan Grada, organizirali su preventivnu akciju naziva “Zajedno osigurajmo naš grad”! Na trgu je postavljeno više štandova , gdje su bili smješteni članovi HAK-a, HCR-a, Udruge RIS proistekle iz Domovinskog rata, te službenici MUP-a s dijelom tehnike , naoružanja i vozila. Školarce i vrtićance zanimalo je sve , a objašnjeno im je , te su upoznati s opasnostima od minsko eksplozivnih sredstava, mogli su razgledati policijsku opremu, automobil presretač, motocikl, te kombi vozilo “Marica”. Na događaju je nazočio i gradonačelnik Kutine koji je rado postao demonstrant kako se prevozi i osigurava uhićena osoba, što je izazvalo smijeh i pozornost djece i okupljenih!
 
Posjeta ovoj hvale vrijednoj akciji bila je izuzetna i sigurno je polučila svoj cilj, a to je upoznati, prije svega najmlađe s radom policije, opasnosti od mina, ponašanju i pravilima u prometu, na neposredan i zanimljiv način!

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s