HRVATSKA: VELIMIR BUJANEC OBJAVIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA; SRBIJANSKA TAJNA SLUŽBA I MUP UHITILI NIKOLU KAJKIĆA I ZORICU GREGURIĆ, MALTRETIRALI IH I PRIJETILI SATIMA, TE NA KONCU PUSTILI????

 

 

NEVJEROJATNA ISTINA, ILI…??? POZNATI UREDNIK EMISIJE BUJICA, VELIMIR BUJANEC, PRIJE 50 MINUTA OBJAVIO JE EKSKLUZIVNO KAKO SU U SRBIJI UHIĆENI OD STRANE TAMOŠNJEG MUP-A I TAJNE SLUŽNE BIA-A NIKOLA KAJKIĆ I PREDSJEDNICA  UDRUGE ZAGREBAČKIH BRANITELJA ZORICA GREGURIĆ!!!! UKOLIKO JE OVA INFORMACIJA TOČNA, SVE OSIM ŽESTOKE REAKCIJE HRVATSKIH VLASTI, SAMO BI POTVRDILO DA JE ISTA U TOM SLUČAJU SVE SAMO NE HRVATSKA I DA NE ŠTITI SVOJE GRAĐANE, ISTINU I NA TRAGU JE VELEIZDAJE VLASTITOG NARODA…

PRENOSIMO OBAJVU V.BUJANCA U CIJELOSTI:

PRIJELOMNA VIJEST: U SRBIJI JE UHIĆEN NIKOLA KAJKIĆ! Priveli su i Zoricu Gregurić!

Predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH Nikola Kajkić uhićen je večeras u Srbiji! Uhitili su ga agenti srbijanske tajne službe BIA-e, njih ukupno petorica. Maltretirali su ga i ponižavali punih pet sati… Privedena je i Zorica Gregurić, predsjednica Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Nikola Kajkić i Zorica Gregurić bili su u Beogradu na poziv Florence Hartmann, bivše glasnogovornice Glavne haaške tužiteljice Carle del Ponte. Na povratku iz Beograda BIA je napravila “sačekušu” za Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić…

Prije otprilike sat vremena Kajkić je pušten i zajedno sa Zoricom Gregurić uspio je prijeći hrvatsku granicu. Javio se telefonom i upozorio da su mu pripadnici srbijanske službe zaprijetili smrću, a ozbiljne prijetnje su uputili i nekih hrvatskim političarima i novinarima.

Ovo nije ništa drugo nego objava rata srbijanskih službi Hrvatskoj. Pitanje je kako će sada odgovoriti hrvatska politika i naš sigurnosni sustav?! Hoće li beogradska agentura u Zagrebu napokon biti razotkrivena ili ćemo naprosto kapitulirati pred sve agresivnijom Srbijom?!

Ljudi, ovo nije šala, nama se četnici šeću državom i smiju u lice, hapse naše ljude, a mi ništa ne poduzimamo! Mi toleriramo njihove kriminalce, zločince i ratne profitere, a neki ih čak i službeno primaju, umjesto da ih se uhapsi čim prijeđu Bajakovo.

 

stranica bujanec

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s