KUTINA: ČUDA SE DOGAĐAJU?? ;) NAKON PITANJA VIJEĆNICE SDP-A O ZAPRAŠIVANJU KOMARACA, VEĆ NEKOLIKO SATI KASNIJE PRAŠI SE NA SVE STRANE!!!!!

 

BRZINA MISLI danas se dogodila i manifestirala u Kutini, nakon ponovnog pitanja u gradskom vijeću o tome hoće li se opet zaprašivati komarci , večeras su građani zamjetili kako se zaprašuju komarci, ne samo u centru Kutine već i prigradskim naseljima??? ZAPRAŠIVANJE JE U TIJEKU, A PRIJE NEKOLIKO MINUTA IZVRŠENO JE I U ULICI VIJEĆNICE KOJA JE POSTAVILA PITANJE 😉 🙂

Postavljamo pitanje, je su li čuda moguća, ili je pitanje vijećnice SDP-a, namješteno u suradnji s HDZ-om? 😉 🙂

3 thoughts on “KUTINA: ČUDA SE DOGAĐAJU?? ;) NAKON PITANJA VIJEĆNICE SDP-A O ZAPRAŠIVANJU KOMARACA, VEĆ NEKOLIKO SATI KASNIJE PRAŠI SE NA SVE STRANE!!!!!

  1. Baš kao što moj prethodnik reče – vrlo je upitna korist takvog zaprašivanja. Živim u Nazorovoj ulici (sjeverna strana Nazorove) i sa balkona gledam kako iz vozila “istjerivača duhova” suklja silni dim. No, isto kao i prošli puta, i ovaj put lagani povjetarac je odvukao taj dim prema jugu, tako da mi na sjevernoj strani nismo dobili niti djelić te maglice. Pa tako ni “naši” komarci. A možda magla služi nečemu drugom, kao što “magle” obično rade?

  2. Evo jučer u subotu navečer ne moguće sjediti vani u “cvjetnom naselju” pokraj samačkih hotela od komaraca nakon dimljenja u utorak. Nikakve koristi od dimljenja. Uzalud bačen novac. Dimi se radi dimljenja, ko bajage da se nešto radi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s