KUTINA: GRAĐANI KUTINE NE VJERUJU GOTOVO PLEBISCITNO (98%) U TRANSPARENTNOST LOKALNIH POVJERENSTAVA KOJA ODLUČUJU O DODJELI STANOVA U SUSTAVU POTICAJNE STANOGRADNJE!!!!!????

 

 

Objava iz “Službenih novina”, od veljače ove godine, jasno se vidi tko su članovi gradskog povjerenstva za utvrđivanje liste prvenstva za kupovinu stanova u sustavu POTICAJNE STANOGRADNJE NA PODRUČJU GRADA KUTINE (POS) . Buduća zgrada na gradskom trgu dr. Franje Tuđmana! Članovi povjerenstva su:  Tihana Radošević – predsjednik, Goran Golenić predstavnik APN-a, članovi: Davor Kljakić (HSLS), Željko Tomičić (HDZ), te Matko Matković (HDZ)!

POVJERENSTVO IMA SLJEDEĆE OVLASTI I MOGUĆNOSTI:

Utvrđivanje liste prevenstva!!!! Postupak javnog poziva!!!! OBAVLJA BODOVANJE PO ZAPRIMLJENIM ZAHTJEVIMA, IZRAĐUJE I PREDLAŽE ODLUKE U SVEZI ZAHTJEVA  , UTVRĐUJE PRIJEDLOG U SVEZI LISTE PRVENSTVA, TE OBAVLJA I DRUGE POSLOVE U SVEZI S PROVEDBOM NATJEČAJA!!!

Dakle rječnikom laika, Povjerenstvo odlučuje o tome TKO ĆE OD PRIJAVLJENIH KANDIDATA DOBITI MOGUĆNOST KUPOVINE STANA U BUDUĆOJ ZGRADI POS-A NA TRGU dr. Franje Tuđmana u Kutini!

U nedavno provedenoj anketi 98% građana izjasnilo se kako SUMNJA I NE VJERUJE U TRANSPARENTNOST rada lokalnih Povjerenstva koja odlučuju o gore navedenim stvarima, a vezano uz dodjelu stanova u sustavu poticajne stanogradnje (POS)!!!!!! ZAŠTO!!!???

Zbog čega građani NE VJERUJU u transparentno i dosljedno i zakonski ravnopravno dodjeljivanje prava na kupovinu stanova POS-a u sustavu poticajne stanogradnje?? Zbog čega čak i članovi i simpatizeri vladajućih političkih stranaka ne vjeruju u to da POVJERENSTVA rade nepristrano i neovisno???

Ovo je pitanje na koje ćemo uskoro potražiti odgovor, jer smo i sami iznenađeni rezultatom ankete koju smo proveli, a u kojoj, bez obzira na  stranačku i ideološku opredjeljenost  građani praktički KONCENZUSOM izražavaju NEPOVJERENJE PREMA RADU POVJERENSTVA!!!???

OBJAVLJENE INFORMACIJE JAVNO SU DOSTUPNE TEMELJEM ZAKONA O DOSTUPNOSTI INFORMACIJA!

One thought on “KUTINA: GRAĐANI KUTINE NE VJERUJU GOTOVO PLEBISCITNO (98%) U TRANSPARENTNOST LOKALNIH POVJERENSTAVA KOJA ODLUČUJU O DODJELI STANOVA U SUSTAVU POTICAJNE STANOGRADNJE!!!!!????

  1. Ne znam zašto nije 100% obzirom da su na listi začudo osobe čije je zemljište i koje su u rodbinskom odnosu. Druga stvar je što na listi možda ima par ljudi koji su sirotinja. Ostali SVI IMAJU NEKOLIKO NEKRETNINA.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s