KUTINA/SPORT: UPISI U ŠKOLU RUKOMETA ZA DJEVOJČICE , ŽRK MOSLAVINA POZIVA!

 

 

Rukometna igraonica ŽRK Moslavina opet starta, prilika roditeljima da upišu djevojčice u rukometnu igraonicu , upisi vrijede za djevojčice rođene od 2010 do 2013 godine! Rukomet znači, svestran tjelesni razvoj i razvoj motoričke aktivnosti, izgradnja osjećaja za timski rad i sportsku disciplinu, druženje, natjecanja!

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže u Rukometnu igraonicu ŽRK Moslavina.
Rukometna igraonica ŽRK Moslavina je ove godine sudjelovala na nekoliko vrlo jakih turnira (Vinkovci, Karlovac, Virovitica) gdje su naše mlade rukometašice ostvarile zapažene rezultate i ponosno predstavile svoj grad Kutinu.
U planu Rukometne igraonice za sezonu 2019./2020. je odigravanje Međužupanijske lige mini rukometa „Daruvarski prsten“, Međužupanijska liga Rugvica, sudjelovanje na nekoliko jakih međunarodnih turnira u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sve informacije zainteresirani mogu dobiti i na broj telefona voditelja škole rukometa ŽRK Moslavina Mirabela Barića: 099/ 2705 707!

One thought on “KUTINA/SPORT: UPISI U ŠKOLU RUKOMETA ZA DJEVOJČICE , ŽRK MOSLAVINA POZIVA!

  1. Lijepo da se radi sa djecom.Nadam se da se vise nece ponoviti jedna Vukelic Manuela da gura svoju djecu, sestru i sogora.Te da nece biti ljudi poput Goranke grebenar takozvane tete Goge u upravi kluba.Za dobrobit sve djece Kutine! Sretno s Radom i drzim fige za svaku novu tekmu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s