KUTINA: KUTINSKI MOSTOVCI O AKTUALNIM PITANJIMA NA G.V.-U, TEMA, POVEĆANJE BROJA ZELENIH OTOKA, POVEĆANJE BROJA SPREMNIKA ZA STAKLO I METAL?

I KUTINSKI MOST, NEZADOVOLJAN “IZVJEŠTAVANJEM” LOKALNOG JAVNOG MEDIJA!? PISALI SMO NEBROJENO PUTA O SAMOVOLJI DVOJCA S LOKALNOG RADIJA I LISTA, A POSEBNO NOVINARA TE KUĆE U SUVLASNIŠTVU GRADA KUTINE, KOJI GODINAMA PRIORITETNO RADI ZA SVOJU PRIVATNU FB STRANICU I MANIPULIRA JAVNIM MIJENJENJEM ŠTO KROZ NETOČE INFORMACIJE, ŠTO KROZ OTVORENE NAPADE NA POJEDINE MEDIJSKE PROSTORE, A ŠTO KROZ “CENZURU” PO SVOM NAHOĐENJU .MNOGIMA ČINI SE OVAKVO PONAŠANJE POLAKO PRELIVA “ČAŠU” STRPLJENJA!

Prenosimo objavu kutinskih MOST-ovaca, vezano uz njihova pitanja na prošloj sjednici G.V.-a!

Pitanja vijećnika MOSTA Tomislava Antolovića postavljena na 31. sjednici GV Kutine na žalost nisu prezentirana u izvješću Radio Moslavine pa vam ih prezentiramo u obliku kako su zabilježena u zapisniku sa sjednice:

„Vijećnik g. Tomislav Antolović postavio je dva pitanja. Prvo pitanje se odnosilo na zelene otoke te ga je zanimalo da li se može povećati broj zelenih otoka. Drugo pitanje se odnosilo na sigurnost u prometu koje se odnosi na spojeve sporednih cesta sa glavnom gdje je vidljivost jako loša zbog bujnog raslinja i neodgovornosti pojedinaca (izlaz kod Zavoda za zapošljavanje na Crkvenu ulicu i ulica k Zvonimira na ulicu A.G. Matoša) te je vijećnika zanimalo u čijoj je nadležnosti održavanje te da li se može u ime Grada apelirati da se poradi za sigurnost u prometu.

Gradonačelnik je podsjetio da je Grad, na više lokacija, ugradio moloke – polu-podzemne spremnike te je s time poboljšana kvaliteta zbrinjavanja otpada u centru grada te je izvijestio da će se zeleni otoci zamijeniti kontejnerima koji su sufinancirani od strane Fonda za zaštitu okoliša i u centru grada i u prigradskim naseljima. Na drugo pitanje je gradonačelnik odgovorio da će se poduzeti određene aktivnosti u vezi sigurnosti u prometu. Napomenuo je da građani trebaju prijaviti u Upravni odjel za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša bujno raslinje koje ograničava vidljivost te će se raslinje ukloniti ako se nalazi na gradskom zemljištu, a kao se nalazi na privatnom zemljištu komunalni redar će uputiti opomenu ili sugestiju vlasniku zemljišta gdje se nalazi raslinje.“

Kao što je gradonačelnik i odgovorio broj moloka je nedavno povećan međutim još uvijek ne vidimo rješenje za staklenu i metalnu ambalažu što sugrađanima predstavlja najveći problem.

One thought on “KUTINA: KUTINSKI MOSTOVCI O AKTUALNIM PITANJIMA NA G.V.-U, TEMA, POVEĆANJE BROJA ZELENIH OTOKA, POVEĆANJE BROJA SPREMNIKA ZA STAKLO I METAL?

  1. Zanimljivo je kako nitko ne piše o tome kako ukopani spremnici za bio otpad SMRDE po ovim vrućinama. U samom centru grada gdje ih najviše i ima, smrdi kao u septičkoj jami i još plaćamo račune za odvoz svakih par mjeseci više nego itko u Hrvatskoj. Možda bi trebali to prijaviti sanitarnoj inspekciji pa da vidimo što će tada reći naš dični gradonačelnik feštar kojeg ne brinu problemi koji ne utječu na njega.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s