KUTINA: AGLOMERACIJA MOSLAVINA, JE PRIJE SVEGA PROJEKT OD INTERESA GRAĐANA , ALI I MOGUĆ ZNAČAJAN USPJEH GRADSKIH VLASTI, TE TVRTKE MOSLAVINA D.O.O.

Značaj projekta “Aglomeracija Moslavina” prije svega za građane Kutine neprocjenjiv je. Desetljećima se govori o potrebi da se dotrajala komunalna infrastruktura obnovi, da se izgrade novi kilometri vodovodne i kanalizacijske mreže, međutim Kutina je uvijek ostajala bez konkretnih radova, novca i realizacije.

Čini se da smo konačno stigli do trenutka kada će se radovi na infrastrukturi koja je kutinčanima važna, te koju Kutina kao grad zaslužuje pretvoriti u zbilju. Mijo Šepak , direktor Moslavina d.o.o., očito je sa suradnicima godinama vodio bitke da Kutini pripadne projekt koji bi s mrtve točke pokrenuo priču o prijekoj potrebi da se vodoopsrkba, te kanalizacijski id rugi sustavi dovedu u red i krene naprijed.

Zlakto Babić sadašnji gradonačelnik Kutine, čini se na putu je da postane taj sretnik skupa s građanima u čijem mandatu će se konačno početi kopati, razbijati, prekopavati, ono što se davnih dana trebalo!

Projekt vriejdan 500 tisuća kuna zapravo je prva zaista velika pozitivna vijest za građane Kutine, jer su baš građani ti koje se ovaj projekt tiče. A sama “Aglomeracija” rekonstrukcija i izgradnja novih kilometara vodovoda, kanalizacije, odvodnje, prepumpnih stanica i druge infrastrukture preduvijet je i za izgradnju novih nogostupa, te uređenje desetljećiam zapuštenih staza, rats kvalitete života u gradu i prigradskim naseljima.

Naravno , nećemo “coprati” jer potpisivanje Ugovora je tek korak do onoga što svi željno očekujemo, a to je početak radova i strojevi na terenu. Rujan je naznačen kao početak radova koji će trajati do tri godine…i koji bi mogli riješiti brojen probleme na koje građani godinama upozoravaju, žale se, kritiziraju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s