OSVRT: PATETIČNO MEDIJSKO ISKORIŠTAVANJE TUĐE NEVOLJE!

Evo , ovako to izgleda kada lokalni hohštapler, zgubidan, čovjek koji živi na plaći poreznih obveznika, ne radeći ništa, sramota Kutine, usamljenik s osobnih životnim i psihičkim problemima,osoba koja putem svoje medijske FB starnice druge naziva “volovima” i “sociopatima”.., koji živi doslovno na društvenoj mreži, počne “pomagati” sugrađaninu kojemu svakako treba izaći u susret, ali ne na ovakav, patetičan i jadan način, samo zbog kojeg pokojeg “lajka”, kojeg “pratitelja” više….

Kad nemaš obitelj, djece, kuće ni kućišta, onda ti je valjda fejsara jedini dom i zabava , čak i na godišnjem odmoru?

N.Blazekovic, odavno je postao ulični prolaznik… čovjek koji krade tuđe objave, ideje, živi na FB-u od kada je propala SDP-ova gradska vlast kroz koju je primao nemilice honorare za promicanje te političke opcije..a a danas, tek “šeratelj”, djelitelj, tuđih vijesti, kradljivac tuđih ideja..i fejsbuk tumaralo… u virtualnom smislu.. u stvarnom …još nešto puno gore… ŽALOSNO!

A NAJGORE OD SVEGA..ZA NJEGOVO PRIVATNO MEDIJSKO TUMARANJE I LUDILO PLAĆEN JE JAVNIM NOVCEM POREZNIH OBVEZNIKA ZBORG NESPOSOBNOSTI LOKALNIH VLASTI DA NAS SVE SKUPA ZAŠTITE OD OVAKVOG ZLOUPOTREBLJAVANJA JAVNIH MEDIJA!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s