KUTINA: NEKOLIKO SATI NAKON POSTAVLJANJA, JASLICE DEMOLIRANE!

fotke čitatelja

Vandalizam usmjeren prema tradicionalnim vrijendostima u Kutini nije novost. Imali smo najezdu radikalno ljevičarske FB harange , iza koje stoje čak i politički aktivisti kutisnke ljevice, a razuzdana “crvena mladež” očito isporovocirana bilo kakvim tradicionalnim i hrvatskim obilježjima nije jednom pokazala svoje pravo lice!

Naravno za “govor mržnje” i slične stvari redovito se optužuje javno u ovom gradu putem društvenih mreža bilo tko tko se usudi isticati domoljublje, ili govoriti javno o skupinama koje promiču komunizam, te jugoslovenstvo !

Jaslice u Kutini i ove su godine postavljene kako bi uveseljavale djecu i slavile Božić, no trajale su vrlo kratko “nepoznatom počinitelju”, izgleda strahovito je ova simbolika zasmetala, pa je devastirao kipiće… odmah večer nakon postavljanja, jaslice su demolirane!

Naravno lokalni ljevičarski portali i kojekave paramedijske Fb stranice prepune busanja u prsa borbom protiv “govora mržnje” koji sami nerijetko dijele, neće ni slova posvetiti ovakvim događajima! Jaslice su inače postavljene na trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini, a vandali kojima su smetale obrušili su se praktički na njih nekoliko sati poslije postavljanja, kako nam kaže čitatelj koji je onuda prolazio, štećenja su već jutro ankon postavljanja jaslica bila vidiljiva!

6 thoughts on “KUTINA: NEKOLIKO SATI NAKON POSTAVLJANJA, JASLICE DEMOLIRANE!

  1. Ne bih unaprijed tvrdio da li su to lijevi ili desni ili pijani klošari ali svkako bih volio znati tko ih je rodio, gdje su odrasli, da li negdje rade, koja školska sprema, da li je taj i njegov preak nešto priskrbio ili dobio gotovi stan itd. itd. Slično se redovito događa u Kutini ( godinama )ali nikada se kao ne zna tko su i čiji su ( tko ih je napravio i rodio ).

  2. Da se navecer prosecete okolo O.Š. Vidrić i oko gole Maje i čak i po trgu kasno navečer sve bi vam bilo jasno. Hrpa balavurdije cuga i razbija. Neku noć sam vidio jednog debila da piša u onog medvjeda šta služi kao kanta za smeće na dječjem igralištu na trgu..
    Evo i sad u 13:00 ovromna količina razbijenih flaša i smeća kod gole Maje. Čaše po svuda.
    Policija je doslovno preko puta ceste a nijednom ih necidim u nekoj noćnoj patroli.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s