KUTINA: DVIJE NOVE MLADE TVRTKE USELILE U “PUNK”

U Kutinski PUNK ( Poduzetnički inkubator”, uselili su novi poduzetnici. Gradonačelnik Zlatko Babić sa suradnicima posjetio ih je ovom prigodom. U PUNK-u je za sad smješteno 29 malih poduzetnika, odnosno start-up tvrtki, a dvije nove su TEEM automatizacija d.o.o. te BIM sustavi.

Bim sustavi tvrtka su koja se bavi konzultantskim uslugama u graditeljstvu, dok je TEEM automatizacija tvrtka koja radi na sustavima kućne automatizacije, odnosno rješenjima za “pametne kuće”.

Namjera RA MRav koja je također smještena na ovoj lokaciji je uz pružanje raznih usluga i potpore malim i novim poduzetnicima, usluge “akceleratora”, radionica i individualnog savjetovanja o načinu apliciranja na EU fondove, je dalji razvoj potpore mladim poduzetnicima, a planira se i uređenje kata zgrade, nakon preseljenja političkih stranaka na novu lokaciju i Centar 2.

Ulaganje u uređenje kata zgrade gdje su za sada još uvijek protori političkih stranaka, trebalo bi stajati oko 3 milijuna kuna, te stvoriti dodatni prostor za nove mlade tvrtke, poduzetnike i start up-ove.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s