HRVATSKA: MILANOVIĆ U PETRINJI “PLETER JE ZAŠTIĆEN KO’ LIČKI MEDVJED”, NO ČINJENICA JE KAKO JE PRVI ČOVJEK “PLETERA”, NJEGOV ZASVJETNIK PRIMJETILA NOVINARKA V. KLJAJIĆ!!????

Predsjednik Milanović danas je obišao Petrinju i potresom razorena područja, te u svom stilu kazao između ostaloga i sljedeće; ” Kokošarili su ili potkradali, ograđujem se da me ne bi napao Vlado Šeks; “Pleter je zaštićen k’o lički medvjed”

..Nakon toga Milanović je srknuo “putnu” rakijicu, te otišao svojim putem….potres, razorene kuće, volonteri, jad , bijeda, očaj, ali i sloga građana ostali su na tlu Banovine, no i sve veći otpor i nezadovoljstvo državnom politikom, ali prije svega samim političarima.

No osvrnimo se mi malo na ovu glasovitu izjavu Zorana Milanovića, kako je “Pleter zaštićen ko’o lički medvjed”..Slažemo se, no Zoran Milanović nije se pri tome sjetio kako je pazite sada ovo, na čelu državne tvrtke PLETER, ni manje ni više nego upravo Milanovićev savjetnik, Marijan Mareković!

Novinarka Vesna Kljaić na društvenoj mreži upravo se na to osvrnula danas te u svojoj objavi kazala:

“Zoki M se pojavio na Banovini,ne da nešto pomogne,nego da dodatno zasoli onoj sirotinji i nesretnicima. Pa se dohvatio i Pletera,koji je po njemu, “zaštićen kao lički medvjed”. Međutim,nitko da ga priupita kako objašnjava činjenicu da je prvi čovjek Pletera,Marijan Mareković,ujedno i njegov savjetnik. Navodno ga savjetuje volonterski, što mu nije problem,jer u Pleteru ima plaću od 38.000 kuna.I sad Zoki kao brije po kuhinji svog savjetnika. Kao,zabrinut za narod.”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s