POPOVAČA: U NAJMLAĐEM MOSLAVAČKOM GRADU NIČE NOVA GRADSKA TRŽNICA

Od kada je susjedna Popovača dobila status grada ondje se očito pokušava i u stvarnosti dobiti što je više moguće obilježja grada. Nakon osamostaljenja pojeidnih ustanova i tvrtki, te pokušaja u zadnje vrijeme da Popovača s vremenom ustroji funkcionalno komunalno poduzeće, te nedavnom kupovinom kamiona za prikupljanje otpada na svom pdoručju za tamošnje Komunalne servise, ovih se dana uređuje, točnije gradi i nova gradska tržnica u tom moslavačkom gradiću.

Zatvoreni dio tržnice u centru Popovače u fazi je izgradnje pregradnih zidova, a uskoro kreću radovi i na podnoj hidroizolaciji.

Projekt izgardnje Gardske tržnice u Popovači rezultat je uspješne prijave na natječaj za EU fondove i onaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruranom razvoju, a ostvarena potpora za realizaciju projekta Gradske tržnice iznosi ukupno 5,1 milijun kuna!


One thought on “POPOVAČA: U NAJMLAĐEM MOSLAVAČKOM GRADU NIČE NOVA GRADSKA TRŽNICA

  1. Čestitam vodstvu grada ,ta investicija je bila nužno potrebna.Konačno da se napravi reda i sakupi sve ulične prodavače na jednom mjestu.Mislim da su građani Popovače to zaslužili.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s