OSVRT: BORAVAK U PROLJEĆEM OKUPANOJ PRIRODI, ILI TROVANJE UMA UZ TRASH MEDIJE?

Dragi naši sugrađani i čitatelji, današnjim pregledom najčitanijih news portala dnevnih listova i televizija u zemlji došli smo do jedostavnog zaključka, Trash je ovladao u potpunosti medijskim protostorm, lijepo vrijeme ugodnih 15-estak, a “na suncu” i koji celzijevac više, unatoč jugozapadnjaku tjera na otvoreno i u prirodu..i to je jeidno što bismo vam preporučili da učinite poslije ručka.

Toksična medisjka scena nudi jedan posve drugi, mračni i virtualni svijet za razliku od buđenja prirode i daška proljeća u našem gradu. Jedno 50-tak uobičjenih članaka o virusu, sojevima, oboljelima i umrlima, zaitm ponešpto o mjerama, nekoliko afera, no izdvajamo nekoliko naslova koji govore u prilog da je za duševno zdravlje dobro odmoriti od “vijesti” koje to nisu i kontinuiranog zatupljivanja građana, izazivanja tjeskobe , straha i nesigurnosti, a što je očito primarna zadaća medija uz nešto trash primitivne “zabave”.

Aleksandar Stanković se oprostio od Đoleta, plativši postavljanje plakata s porukom na bilboard u Novom Sadu???? OK. Idemo dalje, naša proslavljena sportašica izvukla se iz depresije nakon što je njen brat na parkiralištu pričao o Bogu. Fjes uvjetno prihvatio Australiju za “prijatelja”???

Playbojeva žečica prima poruke oženjenih muškaraca u in box, a neki šalju i gole fotke?? Šef bolnice cjepio obitelj preko reda, Hrvatska nije znala iskoristiti pandemiju, no zato će profitirati u postkovid razdoblju??? Jesu li prklijali luk i čenjak zdravi za zdravlje?? Mladi tulumarili bez maski kod HNK u Zagrebu??

Dovoljno , zar ne? A vani jednostavno proljeće miriše. Birajte…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s