POLITIČKI OSVRT: LUPETANJE CRVENE GROFICE I KUKAVIČLUK NJENOG POLITIČKOG SUPARNIKA, VODE KUTINU U ĆORSOKAK…

Draga Jasminka, osim što promovirate mržnju, osobni bijes i inat putem društvenih mreža, objavljujete kako “Komitet” lijepo svijetili, što ste vi to gradu u koji ste se doselili prije dva desetljeća donijeli?? Zaposleni ste na trošak poreznih obveznika građana Kutine, tek 2013-te godine dekretom vaše partije, SDP-a kada je sa svojom koalicijom došli na vlast!

Niste imali ama baš nikakve veze čime se uopće UO koji ste vodili bavi, ni kako funkcionira, niste imali ni školsku spremu , ni znanje… ali ste vršili mobing nad zaposlenicima Gradske uprave iz suparničkih stranaka, tjerali ste ih iz kancelarija, maltretirali.. ne znajući pri tome ništa o radnom mjestu i poslu koji ste dobili kao politički sdp-ov uhljeb..

Nakon niza osobnih neuspjeha i stvaranja užasno loše međuljudske klime u UO gdje ste politički uhljebljeni, tražili ste premještaj! Ukazala se prigoda nakon što je vaša partijski postavljena drugarica dovedena na sud zbog malverzacija s putnim troškovima!

Godinama i nakon poraza vaše partije uživali ste slobodu manipuliranja gradskom ustanovom POU zahvaljujući nekonzistentnoj i pomirljivoj na štetu građana vladavini aktualnog gradskog čelnika Zlatka Babića, iz redova HDZ-a!

Velebne predstave i razne privatne skupove u okrilju POU činili ste i realizirali NOVCEM IZ GRADSKOG PRORAČUNA, zahvaljujući gradonačelniku iz redova HDZ-a, ne njegovim biračima koje je IZNEVJERIO, ostavivši vas u mogućnosti da trošite gradski novac za osobnu promociju i za vaše prijatelje i partijske istomišljenike!

Izveli ste gospođo Molnar potpuno netransparetno radove vrijedne 1,4 milijuna kuna na POU BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE! Naravno uz znanje UO POU u kojemu su sjedili i kadrovi HDZ-a.. danas nema uporabne dozvole koja se pokušava ishoditi protivno Zakonu uz pomoć političkih veza!???

Umjesto programa, građanima nudite cvilidreta stil, tekstove i vlastite hvalospjeve putem društvenih mreža , a stojite iza niza lažnih profila i stranica koje osobno vrijeđaju sugrađane i maltretiraju ih i šire mržnju…osobno ste zaduženi za službenu stranicu vašeg lokalnog SDP-a, na kojoj dijelite članke i grafike koje je za vas napravio lokalni širitelj mržnje i verbalni naslnik, vaš medijski pokrovitelj plaćen GRADSKIM NOVCEM???

Vaš podupiratelj , marginalni lik koji stoji iza nepostojeće nezavisne liste i lažni sportaš, te osoba koja za sebe govori kako je zaposlenik fakulteta na kojemu je portir, dijeli, potiče i nagovara druge na podršku objavama i mjestima koja šire javno sramoćenje i kaznenna djela kleveta??? Klevećete gospođo Molnar i sami… svakodnevno….

Klevetali ste aktualnog gradonačelnika Babića za “stvaranje deponije u Tržnoj ulici”??? Isti taj oklevetani, šuti poput nijemog čovjeka , jer nije gradonačelnik svih građana, kao što vi niste poželjna politička figura nikome…

Vi vrijeđate, lažete i pronosite, potičete , te podržavate govor mržnje i totalitarne režime, a aktualni gradonačelnik skriva se iza glumatanja kako je on lokalni Gandhi… a nije u stanju zaštiti ni ljude koji su ga podržavali od višegodišnjih vaših objeda, kritika, kleveta i javnog sramoćena u režiji vaši suradnika napose N. BLazekovica, sramotnog korespodneta jugo ljevice vaši simpatizeri ujedno su na društvenim mrežama podupiratelji širitelja mržnje prema svemu što nosi žar domoljublja i lokal patriotizma , a nema veze s njemu omiljenom Jugoslavijom, komunizmom i mržnjom prema Hrvatima i hrvatskoj samostalnosti!

Čelno mjesto prvog čovjeka grada u ovakvim okolnostima sigurno ne zaslužuje fejs agresivka SDP partije J. Molnar, ali niti aktualni gradonačelnik Babić koji glumata stručnjaka uz bok svojih “stručnih savjetnika” od kojih nekima nepotizam, korupcija i politilka nedostaljednost predstavljaju vrlo poznatu pojavu , a prešućuje neviđenu kampanju zla SDP-a i Jasminke Molnar i njezinih medijskih saveznika poput Blazekovica i drugih…

Ili će netko konačno pokazati čist obraz i pružiti ruku bez fige… ili će svi skupa nastaviti pljačku odavno opljačakanog grada u kojemu o turizmu pričaju ratni umirovljenici koji tvrde da su otkrili piramidu u Krajiškoj Kutinici, te takvi ujedno bvaju i angažirani od TZG i sličnih javnih ustanova, te Muzeja , kojemu bi bilo bolje da javni novac upotrijebi za utvrđivaje činjenica o zagubljenoj povijesnoj baštitni Moslavini, nego financiranja lokalnih hohštaplera i probivsjeta koji se kite godinama tuđim perijem i notoronim lažima…..

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s