HRVATSKA!SPORT: ŠOK , OD SRČANOG UDARA PREMINUO LEGENDARNI ZLATKO SARAČEVIĆ, NAKON UTAKMICE PODRAVKE I LOKOMOTIVE!!!

Na žalost kao da sve više loših vijesti dolazi do nas. Najnovija je da smo izgubili i jednu sportsku legendu i to na krajnje šokantan način. U bolnici je preminuo Zlatko Saračević rukometna legenda i trener Podravke. Zlatku je pozlilo nakon utakmice protiv Lokomotive na kojoj su njegove rukometašice odnijele pobjedu. Kako javlja “Podravski list” Saračević je nakon pobjede svojih rukometašica kući vozio trenericu vratarki Barbaru Stančin njenoj kući. U Jednom trenutku na semaforu, Saračeviću je pozlilo, hitn aje došla brzo i odvezla ga u bolnicu. Liječnici su ga reanimirali gotovo 40 minuta, no na žalsot rukometna legenda je preminula!

Zlatko Saračević rođen je 5. srpnja 1961. godine u Banja Luci, u dresu Hrvatsek reprezentacije dobio je olimpijsku medalju u Atlanti 1996 godine, tu je i tutila svjetskih viceprovaka sa SP-a u Islandu 1995., brončana medalja sa EP u Portugalu 1994., zlatna medalja sa Mediteranskih igara u Languedoc-Roussillonu 1993. godine.

Sa Zagrebom Saračević je bio prvak Europe 1992 i 1993. godine, a sa mađarskim Veszpremom viceprovak Europe 2002. Kao član hrvatsek reprezentacije 1996. godine dobitnik je Državne nagrade za sport Franjo Bučar. Kao trener , vodio je klubove Zamet, Nyregyhazi, Čelik, Dubrovnik, PPD Zagreb i na koncu Podravku!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s