LOKALNI IZBORI 2021: SUMNJE VIŠE NEMA, KAMPANJA KUTINSKE ČELNICE SDP-A U POTPUNOSTI STOJI IZA PLIMNOG VALA MRŽNJE I KLEVETA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA….

ISPOD JUČERAŠNJE NOVE OBAJVE JASMINKE MOLNAR NA SVOJOJ FB STRANICI STOJE I TRI KOMENTARA SVA TRI LAŽNIH FB PROFILA I STRANICA KOJI DANIMA SIJU MRŽNJU I UVREDE PUTEM DRUŠTVENE MREŽE. APOSLUTNO JE VIŠE ILUZORNO I GOVORITI TKO STOJI IZA DESTRUKCIJE I PLIMNOG VALA OSOBNIH UVREDA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, SVE PROZIRNIJA KAMPANJA MRŽNJE BEZ IKAKVOG PLANA I PROGRAMA , KAMPANJA SDP-OVE J.MOLNAR I NJENIH SIMPATIZERA…. DA NIJE TAKO, JASMINKA MOLNAR BI TAKVE UVREDLJIVE KOMENTARE OBRISALA , TE SE OGRADILA OD NJIH, NAPROTIV ONA IH OSOBNO ŠUTKE PODRŽAVA I TIME DAJE DO ZNANJA TKO IZA NJIH STOJI!!!

Cijenjeni čitatelji, dragi sugrađani, iza višemjesečnog terora putem lažnih profila na društvenim mrežama , svakodnevne uvrede, klevete i teški oblici javnog sramoćenja, stoji kampanja Jasminke Molnar predsjednice kutinskoga SDP-a, uz podršku simpatizera te stranke, novinara moslavackog radija N.Blazekovica, marginalne političke liste D.Kepea, te još nekoliko osoba bliskih aktualom sdp-u i njenoj čelnici.

Aposlutno nije slučajno da gnjusni i uvredljivi komentari nekoliko nedavno otvorenih anonimnih fb profila i stranica kontinuirano pojavljuju na prostorima poput “Kutinainfo”, te drugih bliskih lokalnoj sdp-ov čelnici, a osobito na njenim službenim Fb stranicama , kao i stranicama lokalnog SDP-a.

Uvrede na osobnoj razini i to svakodnevne, te najprimitivniji oblici javnog prozivanja i otvorenih kleveta ne nalaze se slučajno na FB stranicama Jasminke Molnar, a dokaz o povezanosti lokalnog sdp-a, njene čelnice i nekoliko navedenih medijskih i političkih aktera nepobitno je i činjenica da su nakon online najava kandidature J.Molnar isti i krenuli simultano s javnim prozivkama i širenjem mržnje. Upravo je ovo dokaz kako ovakvim političkih kreatorima mržnje bez ikakvog programa, ili dobre namjere izuzetno smeta ISTINA , otvoreno se kritizira sve što je u Kutini pozitivno učinjeno, a objave gospođe Molnar na razini su koja zaista nije primjerena politički ozbiljnoj osobi, a kamo li nekome tko ima aspiracije voditi jedan grad.

Ne da nećemo posustati u razotkrivanju organiziranog stvaranja podjela i širenja mržnje u javnom prostoru, te stvaranja toksične društvene atmosfere iza čega stoji tek nekoliko gore navedenih osoba., veće ćemo uskoro krenuti i sa konkretnim dokazima da je upravo kampanja Jasminke Molnar ishodište ovih pojava!

Koliko morate osobno biti zadojeni mržnjom , da danomice prikriveno vrijeđate sugrađane, iznosite neistine, primitivne uvrede na osobnoj razini, te koristite za to medijski prostor, radna mjesta u javnom sektoru, bez imalo obzira prema sugrađanima , tražeći od njih istovremeno podršku na sljedećim izborima???

Namjerno isticanje komentara i potpuni izostanak ikakve reakcije na uvredljive komentare lažnih profila ispod objava Jasminke Molnar, posve nedvojbeno govore i o karakteru same osobe, a i razvidno je kako posredno ovakvu medijsku hajku i janvi linč gospođa Molnar osobno potiče i upoznata je izvjesno s tim tko stoji iza svih tih lažnih profila i stranica kojima je upravo njena kampanja okružena .

Umjesto da se Jasminka Molnar ogradila od kampanje mržnje i javnih kleveta , ona se putem društvenih mreža prepucava s Kutinanews mrežom, širi netočne informacije i fabricira nepostojeće afere (Tržna ulica), proziva političke protivnike i ne nudi nikakav program gospodarskog, ili društvenog napretka Kutine.

Imamo podatke kako upravo ovakav način agresivne i destruktivne kampanje Jasminki Molnar smanjuje i broj potencijalnih saveznika i sve je više onih koji se odmiču od gnjusne online kampanje mržnje. Samim time ta kampanja u kojoj se nalaze osobe nedostojne spominjanja svojih imena sve su nervoznije i sve verbalno agresivnije.

Pitamo se nakon što prođu lokalni izbori, a gospođa Molnar NE DOBIJE POVJERENJE GRAĐANA, jer vjerujemo kako su kutinčani ipak razumni i odgovorni ljudi i vide tko stoji iza hajke i besmislica, te uvredljivih video klipova i objava po društvenim mrežama. Uskoro slijedi i novi problem za kampanju gospođe iz SDP-a naime kada dođe vrijeme javnosti ćemo objaviti i točne informacije o tome tko stoji iza praktički neshvatljive kampanje mržnje na jednoj nedavno otvorenoj FB stranici. Radi se o imenu koje će mnoge ostaviti iznenađenima. ( neke možda i ne, jer se radi o jednom vrlo poznatom licu iz nedavne povijesti kutinskog SDP-a).

Što se tiče javnih prozivki i potpunih besmilica koje sdp-ova čelnica objavljuje na svojoj stranici a sve praćeno uvredljivim komentarima lažnih profila i stranica , vidljiva je ogromna nervoza jedne samoprozvane političarke, koja će zasigurno morati objasniti sve svoje izjave i objave koje je plasirala zadnjih mjeseci u eter.

KOJA JE TO STVARNA POLITIČKA SNAGA JASMINKE MOLNAR GOVORI I PODATAK KAKO JU PODRŽAVAJU POZNATI KUTINSKI ŠIRITELJI MRŽNJE, LAŽNI PROFILI, PRIVATNE MEDIJSKE STRANICE KOJE PLASIRAJU LAŽNE VIJESTI I UVREDE , A OPSJEDNUTA JE PRIVATNIM RATOM PROTIV NAŠE MREŽE I STRAHOM OD IZLASKA ISTINE U JAVNOST O PRAVOM LICU DANAŠNJEG KUTINSKOG SDP-A I NJIHOVIH MEDIJSKIH STRUČNJAKA ….ČAK SU I REČENICE VEĆ PREPOZNATLJIVI DIO SDP-OVA OBRAZCA JAVNIH PROGONA I BLAĆENJA U REŽIJI POJEDINACA IZ TE STRANKE I NJIHOVOG LOKALNOG NOVINARA, KOJIMA SE SADA PDRIDRUŽILO NEKOLIKO TOLIKO BEZPRIZORNIH LIKOVA IZ GRADSKOG POLUSVIJETA, DA IH NAMJERNO NEĆEMO NI IMENOVATI….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s