OSVRT: NE UMIJU SALONSKI , DOKONI, LJEVIČARSKI CRVENI BURŽUJI, VIDJETI NAROD, ZEMLJU ,NI OSJETITI BITAK SLOBODE….

One sjajne dane kada smo život u našem gradu i Domovini provodili ponosni na grad i nju, sjedili u kafićima sunčajući se na prvim proljentim zrakama sunca..jesmo li ih izgubili negdje usput? Izgubili smo i želju promjeniti stvari, a iz džepova su nam izgleda ispali i radoznalost, promišljanje i mogućnost samostalnog razmišljanja???

Čini se da smo izgubili i sjećanje na krvave crvene petokrake na kacigama krvnika koji su uništavali naše gradove, pa danas dopuštamo da se putem nekakvih “socijalnih mreža” lokalni ljubitelji iste natječu u vređanju svih nas, istovremeno, kiteći se Titovim slikama i pričajući o “ugroženosti”??? Zaboravili smo to je li???

Dopustili smo da lokalni salonski ljevičari u tufničastim košuljama u ulogama “novinara” sebi daju za pravo plaćeni našim novcem nazivati nas volovima i bikovima… ??? Nismo! Pamtimo! Sjećamo se vemena koja će opet, nekad, kad tada doći ponovo.. vremena slobode, radosti, ponosa što smo svoji na svome, gdje nećemo imati salve mržnje ispaljivane svaki dan u virtualnom prostoru od strane kukavica kojima je jedini život zabadati noseve u tuđe živote, jer svoje nemaju!

Sanjati ćemo i dosanjati , u nekom budućem vremenu i grad koji diše ljeti i zimi… kada se tradicija i povijest, ne mješaju s partizanskim lažima i dogamama crvenog fašizma…

Koliko god bili tlačeni, ponižavani, maltretirani, samo ćemo biti jači, snažniji i odlučniji u borbi za pravicu.. istu onu koja je ovaj narod gurala i najgorim vremenima povijesnih oluja, pa tako i ovoj današnjoj.. oluji bez vjetra u kojoj se dižu neki dotepenci, stranci, piskutavih glasova i ega napuhanih poput prenapuhanih vašarskih balona, na nekom derneku nepostojećeg Balkana…

Ne trebamo mi te, salonske ljevičare, patvorene glumce i lažne kulturnjake što nam govore kako je naš grad nastao prije 15 milijuna godina, a Država na temeljima crvene petokrake i “antifašističke borbe” koja je nakon rata ostavila stotine tisuća leševa duž križnih puteva, jaraka i vrtača…. mi trebamo slobodu!

Pravo da budemo ono što jesmo, poput naših susjeda Mađara, ili europskih naroda poput Poljaka i drugih, koji znaju koliko je gorka crvena boja i koliko zla crvena zvijezda… ma koliko se i oni s rukama na srcu ( a figama u džepu) pravili da su desno, a na istoj su strani zabluda i jugo regionalizma..

Istinska sloboda se nalazi u čovjeku , u narodu, u pojedincu.. u snazi i jedinstvu da se još jednom potajnim ljubiteljima krvavog crvenog zla, kaže… dosta.. dosta vaših laži, vaših lažnih osmjeha, vaših uvreda, vaših dunjografa, istina, kt lista, vašeg bljuvanja zla i mržnje… ..ništavni ste, trulež ste vremena koje ne pripada sadašnjosti, a ponajmanje budućnosti..

Puno ste truda drugovi uložili pokazati zmijska lica… no taj je trud uzaludan.. jer vrijeme jednostavno nije na vašoj strani, a živite vaš uzaludan život na tuđem tlu, zemlje koju ne priznajete, među narodom koji prezirete…. skupa s onima koji vam drže ljestve , čuvaju leđa… nećete ih sačuvati od pogleda, od prepoznavanja vaše istinske zle naravi…

Opet će zazelenjeti polja koja niste u stanju prepoznati … zapjevati će ptice i zora će razbiti noć u blještavom prasku boja na istoku… i obrisati će mrlju, crvenu i smrdljivu, koja godinama i desetljećima pokušava naružiti istinsku ljepotu… radost života, ponos zavičajem , spremnost pasti za dom i isti čuvati od vaših varljivih, iskvarenih i površnih ..praznih i bezbojnih parola…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s