HRVATSKA: NAKON POGREBA MILANA BANDIĆA, STOŽER JE POTPUNO IZGUBIO VJERODOSTOJNOST ZA SVA VREMENA!

Stožer je konačno potpuno izgubio vjerodostojnost nakon pogreba Milana Bandića i više od 1000 okupljenih na tom pogrebu! S pravom diljem Hrvatske ljudi negoduju , jer današnji događaj pokazuje da su optužbe kako je Stožer apsolutno političko tijelo bez ikakve veze sa strukom i s današnjim događajem izgubio je svaku vjerodostojnost i povjerenje građana opravdano i s punim pravom!

Medijski linč mladih i njihovih okupljanja, te niz restriktivnih mjera prema Ugostiteljima i drugima, sada je tek pokazatelj dvostrukih i trostrukih kriterija i svako povjerenje je nepovratno narušeno!Ministar Beroš, te ostatak Stožera nakon današnjeg događaja na Mirogoju, slobodno mogu govoriti što god hoće, ali u potpunosti su nas uvjerili da je više od tri mjeseca našeg bojkota izvještavanja o mjerama , brojevima i tiskovnima ovakvog Stožera APSOLUTNO, ispravna, humana i demokratska odluka koje ćemo se držati i dalje!

Nitko u Hrvatskoj tko drži do sebe, komentiraju mnogi, više nema NIKAKVO POVJERENJE U STOŽER i njegove odluke, nakon fotografija i snimaka pogreba Milana Bandića koje su obišle Hrvatsku, susjedne zemlje i svijet… više ovo tijelo nema povjerenje građana s punim pravom, kao ni izjave čelnika Stožera!

Više od 1000 nazočnih na pogrebu, više od 300 “kovid redara”, apsolutna pljuska narodu i građanima izravno u lice… svaki drugi komentar je suvišan. Odgovorna vlast nakon ovog jedino što može učiniti , a da je pošteno jest obznaniti prestanak SVIH MJERA I PANDEMIJE i ostaviti građane na miru!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s