KUTINA: NASTAVLJA SE OZELENJAVANJE KUTINE

U Kutini je nastavljeno ozelenjavanje grada, odnosno sadšnja novih stabala uz pješačku šetnicu pored Kutinice. Na zelenim površinama i uz novoizgrađenu šetnicu već je posađeno 30 stabala.

Promjena zelenila je jednostavno prirodno pravilo, stabla stare, a ponegdje se jednostavno moraju ukloniti zbog radova i slično, pongdje zbog odumiranja uslijed starosti, no Grad brine o sadšnji novih stabala učijem će hladu i ljepoti uživati doalzeće generacije. Za svako ukolonjeno drvo u Kutini posadi se otrpilike 5 novih na raznim lokacijama. Tako je rpimjerice od 2017 do 2020 godine u Ulici Petra Krešimira IV, A.G. Matoša, Hebrangovoj, Hrvatskih branitelja i drugim lokacijama posađeno 87 raznih stabala i ukrasnih grmova raznih biljnih vrsta između ostalih čak i divlji kaki i lipa.

One thought on “KUTINA: NASTAVLJA SE OZELENJAVANJE KUTINE

  1. Ponegdje se ozelenilo,zalosno je to što godinama postojeća šuma pluća grada između ,,brunkovca,doma zdravlja,igrališta Gubec,godinama se ne održava,obnavlja kako bog nalaze,e sad ruše šumu i to sporo a već ranije nisu posade ne nove hrastove biljkice SRAMOTNO PO za grad koji već dugo godina ne drži do listove samog centra,a kamoli šuma pluća grada..znamo kakav imamo zrak..uglavnom da gradonačelnik ima naslikavanja i laprdanja o malo bitnim stvarima za život grada na Kutine koji pllacaju viske nameta kao zove u prvoj zoni grada,a Popovača pretekla grad već godinama na čistoći,zelenilu i uredenju,sramotno zaGrad Kutinu ceste nisu oprane vece trideset godina.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s