KUTINA/ IZBORNI EXPRESS: GDJE JE TO SA SLUŽBENE KANDIDACIJSKE LISTE “ISČEZLA” KT NEZAVISNA LISTA DANIJELA KEPEA, “KOALICIJSKI PARTNER” SDP-A JASMINKE MOLNAR?????

“DOBRA ENERGIJA” SDP-OVE NEPOSTOJEĆE KOALICIJE PREDVOĐENE J.MOLNAR SA SVE VIŠE ČUDNIH DISONANTNIH VIBRACIJA… “KOALICIJA ” SDP-A SASTOJI SE TEK OD SDP-A I LABURISTA, A “KT NEZAVISNA LISTA” “ISČEZLA” SA PRAVOVALJANE KANDIDACIJE LISTE….EVO KAKO, EVO I ZAŠTO :

4 puna mjeseca svjedoci smo sijanja online mržnje putem desetaka novootvorenih lažnih profila i stranica iza kojih potvrdilo se stoje simpatizeri i kampanja Jasminke Molnar i njene tzv. Koalicije (SDP). Prije nekog vremena bili smo svjedoci “potpisivanja koalicijskog sporazuma” s kutinskim Laburistima, strankom koja u Kutini nikada nije prešla izborni prag niti je javno barem zadnjih godina sudjelovala u političkom životu Kutine, te privatnom “KT nezavisnom listom” Danijela Kepea, osobe koja je promjenila više stranačkih dresova i stoji iz niza javno izrečenih kleveta uvredljivih tekstova i primitivnih objava na društvenim mrežama.

No pogledajte sada ove činjenice koje itekako mnogo toga govore o pravoj prirodi liste Jasminke Molnar (SDP), odnosno njenim političkim “moralnim” saveznicima koji djeluju putem društvene mreže, a što ona, pokazalo se itekako podržava i time i osobno , posredno stoji iza takvih pojava. Ovih dana objavljene su i PRAVOVALJANE KANDIDACIJSKE LISTE za Gradsko vijeće, odnosno za gradonačelnika!

Liste stoje svima dostupne u PDF formatu na službenom web-u Grada Kutine.

Lista SDP-ove, zapravo sve je vidljivije privatnog političkog projekta Jasminke Molnar objavljena službeno 30. travnja ove godine skupa s ostalim kandidacijskim listama zve se ovako: SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE – SDP , HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA , nositeljica kandidacijske liste: JASMINKA MOLNAR!

Pratite nas? Dakle ovako, ponavljamo prije gotovo mjesec dana u kutinskom “komitetu” potpisan je koalicijski sporazum između SDP-a, Jasminke Molnar, Hrvatskih Laburista Kutina i KT nezavisne liste Danijela Kepea! No na službenoj, PRAVOVALJANOJ KANDIDACIJSKOJ LISTI NEMA KT NEZAVISNE LISTE!!!! Ali zato ima Danijela Kepea na 7. mjestu SDP-ove liste, te njegovog vjernog pratitelja i člana tobožnje političke KT nezavisne liste Gordana Haludeka na 11 mjestu iste liste!!??

Ispred koga su onda Danijel Kepe i Gordan Haludek na listi Jasminke Molnar i njenog SDP-a??? Njena koalicija službeno prema Gradskom izbornom povjerenstvu, ne sadrži nikakvu KT nezavisnu listu s kojom je Jasminka Molnar potpisala koalicijski sporazum!!!

“Nestanak” koalicijskog partnera se dogodio iz dva razloga, prije svega potpune političke nedosljednosti i netransparentnosti projekta Jasminke Molnar i iz posve jasnog razloga, osim dijeljenja uvredljivih sadržaja , sijanja uvreda, mržnje i primitivnih kleveta putem društvenih mreža potpuno je jasno da Danijel Kepe i njegova lista NISU U STANJU PRIKUPITI DOVOLJNO GLASOVA ZA KANDIDATURU!!

Drugi je razlog, odnosno poljedica, činjenica kako je na ovaj način Danijel Kepe skupa s kolegom zapravo prevario čak i nekoliko svojih pristaša koji su bili dio njegove “KT Nezavisne liste” na izborima 2017. godine!

Kepe i Haludek su jednostavnim riječnikom dobili što su tražili, mjesta na listi SDP-a, dok nikakve KT nezavisne liste uopće nema na pravovaljanoj kandidacijskoj koalicijskoj listi predvođenoj SDP-om.

SDP-ova koalicija sastoji se zapravo skoro od ničega, SDP-a i Laburista, a Jasminka Molnar mjesta na svojoj listi za Gradsko vijeće podjelila je umjesto SDP-ovcima osobama koje sa njenom strankom nemaju veze već s njom!

Bravo. Idemo dalje, osim što je Danijel Kepe poznat po uvredljivim objavama po društvenim mrežama, “proslavio” se i činjenicom da je pokušavao trgovati sa MOST-om i DP-om kako bi mu zaposlili njega i suprugu u javnom poduzeću odnosno TZG Kutina, što su predstavnici tih stranaka kojima se s tom idejom obratio odbili..za uzvrat je nudio “svoju podršku u drugom krugu”!???? Kakvu podršku???

Na koncu se pokazalo da KT nezavisna lista POSTOJI TEK KAO FB STRANICA KOJU VODI I ADMINISTRIRA DANIJEL KEPE i ništa više od toga!!! Nema takve liste i službeno povjerenstvo to i potvrđuje!!!

Kepe je također kao što smo istražili promjenio 3 strančka dresa i uvijek je tražio jedno te isto od svog političkog “aktivizma”, zapošljavanje sebe i supruge u javni sektor!!!

Na koncu se našao na 7. mjestu SDP-ove liste skupa s kolegom Haludekom, bez svojih prijatelja i bez nepostojeće KT nezavisne liste , očito s istim ciljem, odnosno novim pokušajem ostvarenja svojih privatnih, osobnih interesa putem politike.

Sve ovo Jasminka Molnar je mogla bez problema provjeriti kada god je htjela i uvjeriti se da sve što pišemo jest ISTINA, no to nju nije zanimlo, već krpanje liste ljudima koji nemaju nikakve veze ni s SDP-om, ni ikakvom koalicijom, no to ju nije zanimalo..dapače u nedostatku ljudi koji bi ju podržali, bez ikakvih zvučnih imena , ili iskusnih javnih osoba, listu je “pokrpala” s Danijelom Kepeom i Gordanom Haludekom ( i ne samo s njima) na uštrb svoje stranke, dakle SDP-a!

Što se tiče pokušaja postizanja osobnih ciljeva i rješavanja svojih socijalnih i drugih statusa putem politike, na listi Jasminke Molnar nije gore spomenuti čovjek s nepostojećom listom jedini primjer. Uskoro donosimo i nekoliko redaka o političkom putu njenog zamjenika Perice Žarka.

I za kraj ovog članka, osim što jamčimo da je sve što smo iznijeli aposlutan niz činjenica, pitamo Jasminku Molnar, ali kutinsku javnost, gdje je nakon potpisivanja “koalicijskog sporazuma” u prostorijama SDP-a misterizono “isčezao” jedan od dva koalicijska partnera sa službene kandidacijske liste SDP-a????? 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s