HRVATSKA: ZAISTA NAJVAŽNIJA VIJEST OVIH DANA TREBALA BI BITI ZA SVJESNE LJUDE U OVOJ ZEMLJI, RIMAC “NEVERA”….

AUTOMOBIL MATE RIMCA KOJI POMIČE GRANICE U AUTOINDUSTRIJI ČITAVOG SVIJETA, KOJI NOSI DVA SIMBOLA HRVATSKE , IZNENADNO NEVRIJEME , “NEVERA” PO KOJEM JE NAZVAN I KRAVATA..KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA NAJGLASOVITIJE MEDIJE NA SVIJETU… U HRVATSKIM MEDIJIMA JE TEK NEŠTO VIŠE OD FUSNOTE! NO MI OVO SMATRAMO TOP VIJEŠĆU GODINE I DESETLJEĆA, A NE DNEVNO POLITIČKE TRAČEVE I MEDIJSKI TRASH!

Ovih je dana predstavljen automobil tvrtke Rimac U HRVATSKOJ, automobil se zove “NEVERA”! Svu sramotu hrvatskih medija i stanja u društvu možemo sagledati upravo kroz ovu vijest i ovaj događaj, koji je medije tek nasumice zainteresirao…..jer važnije su teme politička prostitucija, novi gradonačelnik Zagreba, te banalne , praktički idiotske teme dnevene politike, ulice, te nakaradnog showbizz-a.

Postignuće tvrtke Rimac i njenog vlansika, smještene u Sv. Nedjelji nadilaze sve uspjehe Hrvatske industrije i inovacija, sve političke odluke i sve dnevno političke događaje milijune svjetlosnih godina i to na SVJETSKOJ RAZINI!

Rimac je naime svjetu predstavio hiperautomobil C-two, koje razvija nevjerojatnih 1914 KS, a brzinu od 100km/h postiže u nestvarnih, 1,85 sekundi!!!!

Do brzine od 300 km/h dolazi za manje od 10 sekundi, a maksimalna brzina mu je fantastičnih 400 km/h! Da, ovakav proizvod dolazi iz Hrvatske, okupio je vodeća imena svjetske auto industrije, znanosti i posramio samoga Elona Muska!

Nevera je najbrži električni automobil svih vremena i jedan od najbržih automobila općenito! Mate Rimac krenuo je putevima Tesle i imena u povijesti koja su rušila granice i odlazila kako glasi fraza iz serije Star Trek; “… the final frontier. To boldly go where no man (or woman) has gone before”….

I ovakav, globalni iskorak koji stiže iz jedne malene zemlje poput Hrvatske zanima tek u fusnotama svojih žutih stranica domaće medije koji se uopće ni ne mogu opisati .???

Nevera, nosi naziv prema vjetru, nepogodi, nagloj promjeni vremena u Hrvatskom jeziku! Jednom od simbola naše zemlje i karaktera ljudi! Rimac je svoj superautomobil mogao nazvati bilo kako, “thunder”, “hornet”, “flash”… itd.. no ne, nazvao ga je hrvatskom riječi koja simbolizira nagle vremenske turbulencije, iznenadne promjene…. silu prirode!

Najpoznatija imena svjetskih medija posvećena automobilizmu, glasoviti medijski kanali vriju od oduševljenja novim proizvodom i to serijskim iz Hrvatske koji pomiče granice tehnologije …samo u Hrvatskoj “renomirani” domaći mediji, zapravo žabokrečina političkih tračeva i prizemnih gluposti ..jedva da primjećuju “NEVERU” u svojoj blatnoj jazbini osrednjosti i ispraznog kiča….

Zahvaljujući tvrtki Rimac, Neveri i Mati Rimcu, u vrhu smo svjetskih tehnoloških trendova i inovacija u električnim automobilima, štoviše i ovom slučaju i ispred mnogih, pa i onih najglasovitijih…

Koliko je Rimac učinio za Hrvatsku ni milijun hrvatskih političara koje danas imamo nije u stanju..bez zadrške to tvrdimo. Neveru je umanje od 24 sata od predstavljanja pogledalo na milijune ljudi diljem svijeta.

“Promocija Rimac Nevere osim što je oduševila medije od SAD-a, preko Europe do Japana i predstavila hrvatski proizvod u svijetu, promovirala je i fantastične prirodne »kulise« destinacije Novalja.

Razvoj novih turističkih proizvoda u kojima filmska industrija i filmski turizam ima rastuću te izuzetno važnu ulogu generira značajan porast turističkog prometa u inače slabije posjećenim turističkim mjesecima.

Fenomen je to koji podrazumijeva putovanje u destinacije u kojima su snimane atraktivne i omiljene serije, filmovi, reklame samo da bi se upoznalo destinaciju, da bi se na neki način postalo dio tih materijala.” piše Riječki Novi list, jedini koji je zaista detaljnim mega člankom o Neveri popunio svoj medijski prostor!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s