KUTINA/GOSPODARSTVO: USPJEŠNA TVRTKA ŠMIT ELECTRONIC GRADI NOVU HALU

Tvrtka Šmit electornic, gradi novu halu. Ova uspješna privatna tvrtka danas je jedna od vodećih disributera računalne opreme u Hrvatskoj, a i vlasnik nekoliko poznatih brendova, inovativna kompanja koja je osnovana još 1994. godine. Tvrtka je i dobitnik međunarodnog priznanja “Partner relationship of the year” prije tri godine.

Izgradnju nove hale, što znači i širenje i stabilnost poslovanja ove tvrtke okrenute novim tehnologijama i budućnosti obišao je i kutinski gradonačelnik Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za gospodarstvo Hrvoja Krmelića. U razgovoru s vlansikom tvrtke Stjepanom Šmitom javnost dozanje kako tvrtka nije posustala ni tijekom pandemijskih mjera, dapače, povećala je broj zaposlenih.

Na postojećoj lokaciji , gdje se nalaze prostori tvrtke, sada se radi još jedna hala koja će biti skladište robe za dalju distribuciju.

U jeku pandemijskih mjera mediji u zemlji izvješatavali su o tvrtki Šmit electronik, koja je napredovala na tržištu, a počeli su i s proizvoditi maskice za mobitele s nanočesticama , otporne na ekstremne udarce i mehanička djelovanja.

Šmit Electronic danas je prisutan na preko 33 tržišta diljem Europe i svijeta!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s