EURO 2020: HRVATSKA REPREZENTACIJA SVOJOM ANEMIČNOM IGROM OSRAMOTILA JE HIMNU, ZASTAVU, NAVIJAČE I CIJELU HRVATSKU!

Danas smo otvorenje Eura od strane Hrvatske reprezentacije mogli doživjeti ukoliko imamo sposobnost samostalnog rasuđivanja samo kao totalno razočarenje!

Priče o tome “kako nismo bili pravi” , te razne anlize mogu se komotno baciti baciti na smeće. Hrvatska reprezentacija OSRAMOTILA JE NACIJU, NAROD I SAMU SEBE, idiotskom , nesposobnom igrom, bez žara, bez volje, igrali su protiv osrednje Engleske reprezentacje, kao gomila napuhanih idiota, osim Luke Modrića, koji beskrvnu i diletantsku igru reprezentacije nije mogao spasiti!

Nema više jebenih izgovora, radi se o profesionalcima , igračima koji zarađuju novac koji prosječni Hrvat može vidjeti jedino i samo u tekstovima i fotografijama web portala, bezidejno, kukavički, jadno!

Nikakve hvalospjeve domaćim igračima nećemo više davati, koji na treneru nisu bili dostojni svog statusa.. igrali ste sramotno, ziheraški, anemično, jadno, kao da ne igrate za Hrvatsku zastavu i repezentaciju… u 90 minuta igre ni jedna ozbiljnija šansa, propusti u obrani, veznom redu, traljavost, sram vas može biti, ni srca, ni volje ni žara!

Tko su uopće igrači koji zarađuju dovoljno da izdražavaju trećinu Hrvatske , a igraju kao razmažena mala djeca ??? NITKO!

“Bilo je vruće”???? ŠOKANTNIH 26 STUPNJEVA C u Londnu???? Igrali smo u Manusu SP usred Amazone..i pobjedili, danas je proljetnih 26 C ogormna temperatura??? Dajte molimo vas….

Nema nikakvog opravdanja za kretensku igru protiv Engleske u kojoj većina momčadi nije pružila NIŠTA, u kojoj su se igrači kretali kao na promenadi tijekom hodanja po burek, a stajali kao na autobusnoj stanici čejakući autobus za kući nakon cjelonoćne terevenke kod kuma?

Nije Hrvatska danas igrala protiv odlične Belgije, ili reprezentacija koje su milijun svjetlosnih godina po kvaliteti ispred nas, već protiv Engleske koju treba respektirati, ali ne igrati protiv nje kukavički, suzdržano i bijedno??

U nekoliko svjetlih trenutaka kada smo imali par minuta inicijative Engleska se izgubila, no nakon toga je netko iz valjda “stručnog stožera” rekao da se povučemo????

Da smo malo zločestiji, kazali bismo, jeste li prodali utakmicu, zarad osobnih interesa? Gdje vam je srce iz Rusije, malo respekta prema državi i zastavi za koju igrate i koju predstavljate , jeste li o zaboravili u avionu do Londona?

Iskreno se nadamo da će se probuditi svjesnot i kod Dalića i stručnog stožera i kod igrača, te će ovaj Euro shvatiti ozbiljno i početi igrati kako se zna i može.. bez predumišljaja i bez zadrške..i poraz će tada biti manje bolan i i pobjeda iskrena…..a sve skupa smislenije od onoga što smo gledali danas!

ZAUVIJEK VJERNI!

One thought on “EURO 2020: HRVATSKA REPREZENTACIJA SVOJOM ANEMIČNOM IGROM OSRAMOTILA JE HIMNU, ZASTAVU, NAVIJAČE I CIJELU HRVATSKU!

  1. Kaže Vida: “Dali smo sve od sebe, ali su Englezi bili bolji.” Onda gospodo iz repke najbolje da više ne putujete na EP ako ste u ovoj utakmici dali sve od sebe, jer ovo je bilo jadno. Pa gledajući sve druge utakmice do sada, vi ste najjadnija, najsporija i najneorganziranija repka u ovom natjecanju (sudeći prema ovoj utakmici s Engleskom). Pogledajte utakmicu Nizozemska-Ukrajina, pa da vidite šta znači dati sve od sebe neovisno o kojoj se reprezentaciji radilo. Nadam se da budete konačno “dali sve od sebe” u nastavku natjecanja, jer znam da možete.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s